Hogyan vegyem rá a szüleim hogy fogadják be a lelkükbe istent?
A szüleim cinikusan beszélnek a válásról. Nevetve néznek rám amikor étkezés ellőt imádkozom. Mikor a bibliát olvasom. Vagy amikor megyek a templomba.
Nem tudom hogyan nyissam fel a szemüket hogy fogadják be istent.
Félek hogy nem kerülnek velem a menybe. :(
Mit tegyek szerintetek?
Semmit ne tegyél, hagyd békén őket.
Te viszont - a Biblia mellett - a helyesírási szabályzatot is forgathatnád.
vallásról, előtt, Bibliát, Istent, mennybe
Fogadd el, hogy ők nem hisznek és gyakorold a nyelvtant meg a helyesírást
Én meg azt nem tudom, hogy hogyan nyissam fel a te szemedet, hogy egy 2000 éves mesekönyvet ne higgy valósnak...
Mondjuk így belegondolva elég durva, hogy párezer év múlva lehet, hogy pl a pokémonokra fognak úgy tekinteni, mint most az angyalokra, mert az akkori emberek kiásnak valamit, s azt hiszik, hogy a valós dolog. Vagy ott vannak Tolkien Középföldés könyvei, azokban is van egy szép kis teremtéstörténet. :)
Ha nem a szülőktől hoztad magaddal a vallásosságodat, akkor nyilván beszippantott a hitgyüli, vagy a jehovisták.
Örülj, hogy a szüleid csak így reagálják le!
Sehogy! Hagyd őket békén.
Nincs ellenszenvesebb az olyan embernél, mint aki rá akarja erőltetni a környezetére a saját világképét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!