Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ajánlanátok a BpA gyülekezetet?

Ajánlanátok a BpA gyülekezetet?

Figyelt kérdés

Jár oda valaki? Milyenek az istentiszteleteik? Befogadó a közösség?

Köszönöm elôre is a válaszokat!

2021. júl. 9. 22:23
 1/5 anonim ***** válasza:
64%
Ez a hitgyüliből kiszakadt társaság??
2021. júl. 9. 22:53
 2/5 anonim ***** válasza:
25%
Babtista? Unojanoverem járt oda több mint 1 évig, sokszor mentem vele én is. Nekem nem tetszik, Jézushoz imádkoznak Isten helyett, túl nagy súlyt fektetnek abba hogy Krisztus ami megváltozni és más részével.a Bibliában nem törődnek. Ezt így láttam. Az unokanőverem azért járt oda mert sok ismerőse volt ott. De mikor arról volt szó hogy bekeresztelik akkor otthagyta mert nem szívből járt oda csak az ismerősöket.
2021. júl. 10. 00:27
 3/5 anonim ***** válasza:
A mi megváltónk
2021. júl. 10. 00:27
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha neked nem Isten Jézus, akkor miért nevezed magadat reformátusnak, gliguta?
2021. júl. 10. 10:59
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

A Budapesti Autonóm Gyülekezetre gondol a kérdező.

Egyszer elmentem egy istentiszteletükre, mert kíváncsi voltam milyen. Én semmi extrát nem találtam. Énekeltek, majd prédikáció és vége. Senki még csak meg se szólított, hogy ki vagyok vagy honnan jöttem. Nekem a prédikáció sem volt valami hűha (Piszter Ervin tartotta), sőt inkább mondtak egy-két fura dolgot, amire csak úgy néztem egyet, hogy vajon jól értettem vagy félrehallottam? Egy időben hallgattam őket online, mert Görbicznek volt egy-két jó előadása, de közben rájöttem, hogy nem mindennel értek egyet amit mondanak és személyesen látva a gyülit se voltam lenyűgözve, szóval nem mentem többet. Mikor ott voltam rájöttem, hogy én valószínűleg nem ide tartozok, most már másokhoz járok.

Nézd meg őket, ha akarod, aztán döntsd el magad, hogy tetszik-e vagy sem.

De, amúgy szerintem van, amiben tévednek.

2021. júl. 10. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!