Miért mondja sok templomba járó nekem hogy nem szabad ilyen Hit gyülekezetekbe Menni?
Szerintem ez nem a sátán műve, ez kamu rángatózás. Olyan kamu, mint a hablatyolás
"Miért mondja sok templomba járó nekem hogy nem szabad ilyen Hit gyülekezetekbe Menni?"
Amiért a hitgyüliben meg azt mondják, hogy nem szabad templomba járni. Konkurenciaharc
@4 mondjuk ez jogos, egyetértek (3-as voltam). De én mégis inkább tettetésnek gondolom.
Érdekes, hogy azt sosem tudták produkálni, amit a Biblia ír az Apostolok cselekedeteiben. Az apostolok a Szentlélekkel való betöltekezés után elkezdtek idegen (külföldi, létező) nyelven beszélni. A jelenlévő külföldiek nyelvén, így mindenki értette őket.
Meg amúgy is melyik a könnyebb? Rángatózni, értelmetlenül hablatyolni, vagy hirtelen, egy szempillantás alatt elkezdeni több idegen nyelven beszélni? :)
Nagy kamu ez az egész karizmatikusság. Jézus többnapos, már rothadó halottat támasztott fel, amiről egyértelmű volt, hogy tényleg nem hókuszpók. A hitgyülisek egy ilyent nem csináltak még, pedig karizmatikusak.
előző volt ilyen eset. :D
Holy holy Orbán, sákreválá nojti :D
"Holy holy Orbán, sákreválá nojti :D"
De neki anyanyelve volt a cigány, nem? :) Ez sem jó példa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!