Miért jön ez fel bennem minden nap? Hogyan lehetne nevezni? Rögeszme?
Figyelt kérdés
Katolikus vagyok, de 3 éve mióta jártam gyülibe minden nap fel jönnek ezek bennem:
Jaj de rövid az élet, megszületünk meghalunk,, ugyan hova jutok én meg a családom mennybe pokolba, jaj ugyan Isten megbocsát e, meg folyton szorongok a poklos dolgokon, mindig papolok mindenkinek rokonoknak hogy mi van a halál után ugyan... régen nem foglalkoztam nagyon ezekkel. Csak nevettem sokat, beszélgettem a haverokkal. Mostmeg 2 éve minden nap még éjjel ha felkelek is ez jár a fejemben... egyszerűen nem megy, voltam már pszichiáternél kaptam antidepit, meg szakpszichológusnál is de hiába. Katolikusként vidám voltam, mióta ebbe a gyülibe jártam azóta lettem igy pedig kb masfel honap utan kileptem de megis....ennek mar 2 éve.😢😢😢😢😢😭😢
2021. júl. 8. 02:40
1/4 A kérdező kommentje:
??
2021. júl. 8. 06:10
2/4 anonim válasza:
Egy kis kényszerbetegséggel kevert szorongás. Pont az ilyen emberek a legjobb alapanyagok az agymosásra, mert könnyen beveszitek, de nehezen felejtitek el. Én azt tudom tanácsolni, hogy foglald le keményen az agyadat. Tanulj idegen nyelvet, építs házat vagy bármi. Ha nem tudsz agyalni a hülyeségen, akkor majd kikopik.
4/4 anonim válasza:
keress egy HOZZAERTO pszichologust, aki a kenyszerbetegseget rendesen kezelni tudja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!