Mi lehet nálam ez a rögeszme?
Minap beszélgették a szüleim, hogy mennyire nem tudok változni, és egy példát hoztak fel.
Párhuzamba állítottak a szomszédommal, lényeg, 4 hónapja vett egy új terepjárót elég drága, mikor meghozta és 2 hónapig folyamatosan garázsba parkolt vele, tisztította, tehát mint minden normális ember figyelt az autójára. Már a garázs közelébe nem áll, van ,hogy az utca végébe hagyja ahol sok idétlen bármikor leverheti a tükrét, meghúzhatja, stb.
Míg nekem van egy 100 ezer forintot nem érő műszakilag megfelelő állapotú Suzukim, mióta van kameránk és az nézi az autót én pontosan úgy állok ,hogy az figyelje, ha valaki odaáll és nem látszik a kocsi én folyton figyelem, hogy mikor szabadul fel a hely és azonnal futok és odaállok, ez van ,hogy műszak után volt, bármikor, 3 éve töretlenül ezért alkoholt ha nem parkol ott a kocsi ahol nézi a kamera ( mert akkor nem vezethetnék, vagyis azt a 10 métert sem teszem meg iszákosan )
Minderre minap a szüleim hívták fel a figyelmem, hogy én a értéktelen autómra figyelek ilyen szinten, míg a Feri bácsi már nem.
Ez valami szellemi fogyatékosság lehet, vagy egyéb rögeszme? Komolyan, ez fel sem tűnt, nyugtalan voltam ha nem a kamera látómezejébe parkolok, mindig lesem is akkor a mobilom vagy a kamera monitorját, mikor szaladhatok.
Szakemberhez kellene fordulnom?
( igen, megjegyzem, nem én vettem az autót, meglett a jogsim akkor adta oda Anya mert Ő már nem használta ).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!