Milyen vallásúak vagytok?
Figyelt kérdés
Családilag "örököltétek"? Követitek az adott hit utasításait?2021. júl. 7. 12:30
A kérdező szavazást indított:
Katolikus
Protestáns (írd le!)
Iszlám
Ortodox
Hindu
Zsidó
Buddhista
Egyéb keleti vallás (kínai univerzalista, konfuciánus stb.) , leírom...
Egyéb, leírom...
Ateista
43 szavazat
2/27 anonim válasza:
Muszlim vagyok. Igyekszem az Iszlám előíràsai szerint élni.
Abdullah
7/27 anonim válasza:
Nem szeretem ezt a szót, hogy "vallás". Isten nem vallást hozott létre, hanem az uralma alatt kért törvények betartását.
Ez mindenkire vonatkozik egységesen egyféle képen.
A Biblia íróját Jehovát képviselem.
8/27 anonim válasza:
Szia,
Engem reformátusnak kereszteltek, így is neveltek, 15 évesen tértem meg egy református bibliatárborban, református teológiára készültem. Végül a műszaki pályára mentem, egyetemi évek alatt ismertem meg az adventistákat és közel 30 éve hozzájuk tartozom.
Üdv. Péter
9/27 anonim válasza:
7- és, tehát Jehova Tanúja vagy. Az is egy vallás az én szememben. Nem mondom hogy szekta mert van 2 Jehova Tanúi ismerősöm akik kedvesek és soha nem térítenek senkit. Az egyik ismerősömtől sok Ébredjetek meg Őrtorony meg más Jehova Tanúi által kiadott könyvet kaptam amiket néha olvashatók és megvannak nekem. Szerencsére a református papok nem tudja hogy a szekrények én vannak jehovas könyvek meg folyóiratok, és ezeket sem azért kaptam hogy térjek át. Hanem szeretett engem az egyik ismerősöm és csak azt tudta nekem adni mert szegények, és én meg sokszor kértem is hogy adjon Ébredjeteket mert abban van sok tudományos dolog még a fiatalok kérdéseit is szeretem. Az Örtornyot nem szeretem mert abba benne van a jehovas teológia és elvontabb is de előbbit meg a könyveket mint a fiatalok kérdései meg paradicsom a földön és másokat olvasgatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!