Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Akik elvesztettétek valamelyik...

Akik elvesztettétek valamelyik szeretteteket, tényleg hisztek abban, hogy odaát még találkoztok?

Figyelt kérdés
2021. júl. 1. 16:09
 1/10 anonim válasza:
Számomra ez sosem volt kérdéses :)
2021. júl. 1. 16:54
 2/10 A kérdező kommentje:
Szerinted most is néz téged föntről?
2021. júl. 1. 17:22
 3/10 anonim ***** válasza:
Én mindig is hittem abban hogy vigyáznak rám. Szoktam is velük beszélgetni.
2021. júl. 1. 17:25
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
Biblia szerint nem biztos. Ha nem hitt Jézusban akkor a pokolban fog főni a saját levében
2021. júl. 1. 18:21
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, hiszek benne.
2021. júl. 1. 18:24
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Én is remélem. Egy hónapja vesztettem el az apukámat.
2021. júl. 1. 19:34
 7/10 KZitus ***** válasza:

Szia

Őszinte részvétem. én is nemrégen veszítettem el az anyukámat, nekem Krisztus ezt a reménységet adja:

"Teljesen biztosak lehettek benne, hogy eljön az óra, és az most van, amikor a halottak hallani fogják Isten Fiának a hangját, és akik figyelnek rá, élni fognak. Mert ahogy az Atyának hatalma van életet adni, úgy a Fiúnak is megadta azt a hatalmat, hogy életet adjon. És hatalmat adott neki arra, hogy ítéljen, mivel ő az Emberfia. Ne csodálkozzatok ezen, mert eljön az óra, amelyben mindazok, akik az emléksírokban vannak, hallani fogják az ő hangját, és kijönnek: akik jó dolgokat tettek, feltámadnak, hogy éljenek, akik gonosz dolgokat tettek, feltámadnak, hogy megítéljék őket."János 5:25–29

2021. júl. 1. 20:54
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2021. júl. 1. 21:04
 9/10 anonim válasza:

Ekkora baromságot, mint amit a 4-es írt, miért lenne pokol? Isten teremtette a világot, akkor miért teremtett volna poklot? Hogy szenvedjenek az emberek ott??? Hogy sz@r legyen nekik és gyötrelem várjon rájuk???

Én is elveszítettem az anyukámat és az apukámat is. Úgy gondolok rájuk, hogy vannak valahol, nem hiszek a mennyországban sem, de tudom, hogy a lelkük tovább él egy másik dimenzióban, ahová a halálunk után kerülünk és várnak rám, és fogunk találkozni "odaát".

2021. júl. 10. 18:46
 10/10 anonim ***** válasza:
#9: Isten nem az embereknek készítette a pokolt, hanem az ördögöknek.
2021. júl. 10. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!