Akik elvesztettétek valamelyik szeretteteket, tényleg hisztek abban, hogy odaát még találkoztok?
Szia
Őszinte részvétem. én is nemrégen veszítettem el az anyukámat, nekem Krisztus ezt a reménységet adja:
"Teljesen biztosak lehettek benne, hogy eljön az óra, és az most van, amikor a halottak hallani fogják Isten Fiának a hangját, és akik figyelnek rá, élni fognak. Mert ahogy az Atyának hatalma van életet adni, úgy a Fiúnak is megadta azt a hatalmat, hogy életet adjon. És hatalmat adott neki arra, hogy ítéljen, mivel ő az Emberfia. Ne csodálkozzatok ezen, mert eljön az óra, amelyben mindazok, akik az emléksírokban vannak, hallani fogják az ő hangját, és kijönnek: akik jó dolgokat tettek, feltámadnak, hogy éljenek, akik gonosz dolgokat tettek, feltámadnak, hogy megítéljék őket."János 5:25–29
Ekkora baromságot, mint amit a 4-es írt, miért lenne pokol? Isten teremtette a világot, akkor miért teremtett volna poklot? Hogy szenvedjenek az emberek ott??? Hogy sz@r legyen nekik és gyötrelem várjon rájuk???
Én is elveszítettem az anyukámat és az apukámat is. Úgy gondolok rájuk, hogy vannak valahol, nem hiszek a mennyországban sem, de tudom, hogy a lelkük tovább él egy másik dimenzióban, ahová a halálunk után kerülünk és várnak rám, és fogunk találkozni "odaát".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!