A kérdező szavazást indított:
igen halott vagy fölösleges tovább erőlködni
Nem
16 szavazat
1/20 anonim válasza:
Ha nem káromoltad a Szent Lelket, akkor van még esélyed visszatérni.
Lásd Tékozló fiú esetét. Ha kimerítetted akkor nincs.
2/20 A kérdező kommentje:
Nem káromoltam a szentleleket de tudtomon kivül hazudtam a szentléleknek ELVILEG
2020. júl. 13. 18:38
3/20 anonim válasza:
2+ Fordulj bizalommal Istenhez, aztám Ő majd megválaszol Neked.
5/20 A kérdező kommentje:
#3 Hogyan kell imádkozni helyesen?
2020. júl. 13. 18:45
6/20 anonim válasza:
A Mi Atyánk egy minta , én nem csak ezzel kezdeném a helyedben, hanem visszatérnék a teljes kiindulási pontra (ha nem volt Vízkeresztséged) és cél irányosan neki dőlnék a lépéseknek. Ha volt, akkor Lelkészi Hivatal-és szolgáló és pásztor keresés, aki vállalja a bűnvallásod végig vitelét, és eljuttat a helyreállításig.Rendszerint itt, ez előtt van a legnagyobb ellenállás a szellemi erőknél.
7/20 anonim válasza:
6+ Addig is bőszen hallgatnám a helyedben Dereck Prince: Tanításait, az elsőtől, az utolsóig.
https://www.youtube.com/results?search_query=derek+prince+a+..
8/20 anonim válasza:
A kegyelmet nem lehet elveszíteni. Isten nem a cselekedeteidet nézi.
Ha a tervéhez az kell, hogy megöljön, eltörli az egész nemzeted, bármennyire jó szívű vagy. Ha aljas vagy, de te kellesz a fia halálhoz, akkor tovább bűnözhetsz.
9/20 anonim válasza:
10/20 anonim válasza:
8
Péld 26,11
Mint az eb megtér a maga okádására, úgy a bolond megkettőzteti az ő bolondságát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!