Milyen keresztény vagyok ezek szerint?
Figyelt kérdés
Hiszek Istenben, Jézusban. Be vagyok merítve, szoktam gyülibe menni havonta 1x, naponta imádkozom, tisztelem az embereket, nem bántok senkit, kedvesen viselkedek, nem iszok, nem drogozok, dolgozom, de olyan mint párkapcsolat ilyenekbe senkit még a vallást se avatom be ez magán ügy2021. jún. 19. 12:27
11/16 anonim válasza:
Mar ki is torolte!
Azt irta: "úgysem szabadultok tőllem ha le tiltanak már vagy 5x le tiltottak innen de mindig megkérem a haverjaim más más emailokról regisztrálnak nekem :-) imadok itt lenni"
13/16 anonim válasza:
Kérdező, a másik kérdésekben római katolikus voltál, és szidtad a gyülis pásztorokat. Szerintem nem vagy keresztény gyülekezetbe járó keresztény, inkább vagy római katolikus, de leginkább egy troll vagy.
15/16 anonim válasza:
még mindig küldi a szidkozódó privátokat?
16/16 anonim válasza:
Enyhén agymosott, hamis keresztény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!