Milyen keresztény vagyok ezek szerint?
Figyelt kérdés
Hiszek Istenben, Jézusban. Be vagyok merítve, szoktam gyülibe menni havonta 1x, naponta imádkozom, tisztelem az embereket, nem bántok senkit, kedvesen viselkedek, nem iszok, nem drogozok, dolgozom, de olyan mint párkapcsolat ilyenekbe senkit még a vallást se avatom be ez magán ügy2021. jún. 19. 12:27
1/16 anonim válasza:
2/16 anonim válasza:
Nem teljesen helyes. "Ne legyetek hitetlenekkel felemás igában." Kárát láthatja a vallásgyakorlásod, előbb-utóbb a hited is.
3/16 anonim válasza:
Na,itt a gyülis kérdezőnk...hiányoztál már.
4/16 anonim válasza:
Én is aggódtam már miatta, hogy remélem nincs baja a hőség miatt. 😱
5/16 anonim válasza:
Úgy látom,hogy a tavaly nyári hőgutája most is tart:D
6/16 anonim válasza:
Kirakat-, ill. szájkeresztény vagy a leírásod szerint.
7/16 anonim válasza:
"5x le tiltottak innen de mindig megkérem a haverjaim más más emailokról regisztrálnak nekem :) "
Akkor ezek alapján egy hazug ember vagy. Tényleg azt hiszed, hogy van bármi közöd a kereszténységhez?
8/16 anonim válasza:
"úgysem szabadultok tőllem ha le tiltanak már vagy 5x le tiltottak innen de mindig megkérem a haverjaim más más emailokról regisztrálnak nekem"
tehát csaló keresztény vagy
megválaszoltad a kérdésedet
10/16 anonim válasza:
Jézus látja, hogy beregisztrálsz....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!