Keresztények jól tettem ha megszakítottam a kapcsolatot? Bővebben lent
Figyelt kérdés
Szüleim elváltak 12 éve. Anyai mamámékhoz költöztünk akkor 9 éves voltam. Anyukám és anyai mamám anyai Papám nevelt fel…. Apámmal meg apai mamámmal, apám testvérével kereszt apámmal meg annak feleségével tartottam a kapcsolatot, (apai papam már nem el 6 éves voltam mikor elhunyt) apám sose fizetett nekem gyerektartást, mindig mikor gyerek koromban oda mentem : apukám, apai mamám, és apukám testvérének kereszt apámnak felesége le hordtak anyut meg anyai mamát mindennek átkozódtak minden… akkor meg bocsátottam nekik de most már 21 éves vagyok és nem tűröm el… tavaly óta 2020.április óta megszakitottam velük a kapcsolatot apával is apai mama és keresztapámékkal is. Szerinted helyesen tettem? Isten ezért nem néz rám rossz szemmel? Állandóan szidtak atkoztak anyuekat nem bírtam már eltűrni2021. jún. 19. 07:30
11/12 anonim válasza:
Jól tetted.
Nem tettek érted semmit, viszont gyalázták azokat, akik meg igen.
Felejtsd el őket.
12/12 anonim válasza:
Ha neked ez túl sok volt, hogy türelmet tanulva segíts nekik megváltozni, akkor jó volt így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!