Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Milyen ajánlott könyveket...

Milyen ajánlott könyveket ajánlanátok Jézus hitelességéről, amit minden eziránt érdeklődőnek ajánlanátok?

Figyelt kérdés
2021. jún. 18. 23:25
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Én voltam az egyetlen aki írt egy könyv címet egy olyan kérdésre, ami úgy kezdődik, hogy "milyen könyveket ajánlanátok" erre az én válaszom törölve lett. Vicc ez az oldal.
2021. jún. 21. 11:17
 22/29 anonim ***** válasza:

Nem én töröltettem.

Viszont én meg végig nullára le vagyok pontozva, azt vajon ki követte el?

2021. jún. 21. 12:16
 23/29 anonim ***** válasza:

Nem én pontoztam le sorban az összes válaszodat.

De nem az vicc, hogy valaki jelenette a válaszomat a moderátornak. De a moderátor ezek szerint megnézte, majd úgy határozott, hogy egy olyan kérdésre, ami úgy kezdődik, hogy "milyen könyveket ajánlanátok" olyan választ adni ami egy könyvcím és az írója az egy rossz, szabálysértő válasz vagyis törölni kell. Na ez a vicc.

2021. jún. 22. 02:39
 24/29 anonim ***** válasza:

Miről szól a könyv?

Néha eléggé ötletszerűen törölnek itt. Megnézi a moderátor, és rossz napja van, nem tetszik neki, már ugrik is az írás. Benne is van a szabályzatban, hogy bármit törölhetnek, nem kell hozzá külön indok.

2021. jún. 22. 12:13
 25/29 anonim ***** válasza:

"Miről szól a könyv?"

A történelmi Jézusr

2021. jún. 22. 18:31
 26/29 anonim ***** válasza:
ól
2021. jún. 22. 18:31
 27/29 anonim ***** válasza:

Konkrétan?

Merthogy a történelmi Jézusra nincsen egyetlen bizonyíték se.

Tehát akkor miről szól?

2021. jún. 22. 18:36
 28/29 anonim ***** válasza:
Hallgasd meg Bart Ehrmant, a könyv íróját ahogy felolvas (részletet) a könyvéből: https://www.youtube.com/watch?v=hnybQxIgfPw
2021. jún. 22. 19:00
 29/29 anonim ***** válasza:
Írd le a lényegét.
2021. jún. 22. 19:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!