Hiszel Egy Teremtő Istenben de Ha NEM a Biblia Istenében miért?
#30: Nem vagyunk egyformák.
Abdullah
"Te magadnál vagy? Az hogy te abban hiszel hogy Istenek emberáldozat kell hogy meg tudjon bocsátani neked, te bajod. De az hogy behazudod hogy ez logikus meg hogy az iszlám szerinti minden ember a saját tetteiért felel és ezek alapján lesz megítélve szerinted logikátlan, hát ehhez nagyon gerinctelennek kell lenni."
Jó, akkor ne érveljünk, csak személyeskedjünk. Ezek szerint nem tudod megvédeni a tanaidat. A korán amúgy is jó nagy marhaság, nehogy nem Istentől ihletett, hanem valami retard írta az olyanoknak, mint te, és beveszik. Szerinted tényleg igaz, hogy a Nap egy tóba megy le este, ahogy a korán írja, vagy hogy tüsszentésnél gonosz szellemek mennek beléd tüsszentéskor?
Kétszer írtam le indoklással, hogy miért logikus a Biblia és miért margaság a korán, kétszer sunyi módon nem válaszoltál,csak a személyembe kötöttél bele. Köszönm, ez nekem elég, nem tudod cáfolni a Bibliát és nem tudod alátámasztani a koránt. Azért hiszel a koránban és a saját megváltó cselekedeteidben, mert az egódat nem tudod legyőzni.
Hajtogatod itt, mint valami agytlan, kikerekedett szemekkel, közben folyik a nyálad, hogy "dehát Istennek emberáldozat, az nem logikus". Mantrázd még el vagy ezerszer, akkor sem lesz igazad.
"Gyerekként még azt hittem jó dolog a kereszténység, de TÖBBEK KÖZÖTT az ilyen keresztény "agymenések" is meggyőztek az ellenkezőjéről."
Ezaz, kötekedjél te senkiházi. Miért nem vagy közel keleten? Idejössz és szidod a keresztényeket kétpofára. Még a kamu koránod sem támogatja ezt. Még hithű sem vagy
"Ezek szerint nem tudod megvédeni a tanaidat. A korán amúgy is jó nagy marhaság, nehogy nem Istentől ihletett, hanem valami retard írta az olyanoknak, mint te, és beveszik."
Látom ha szembesítenek az igazsággal, előjön az igazi keresztényi éned :)
"Szerinted tényleg igaz, hogy a Nap egy tóba megy le este, ahogy a korán írja, vagy hogy tüsszentésnél gonosz szellemek mennek beléd tüsszentéskor?"
Hát igen, keresztények csak ennyire képesek. Szó szerint értelmeznek egy szóképet a Koránból és azt hazudják ez egy hiba :)
"Kétszer írtam le indoklással, hogy miért logikus a Biblia és miért margaság a korán, kétszer sunyi módon nem válaszoltál,csak a személyembe kötöttél bele."
Ne hazudozz. Milyen indoklást írtál te szerencsétlen? Csak kijelentetted hogy hogy Istenek emberáldozat kell hogy meg tudjon bocsátani neked és hogy mennyire logikus.
"Ezaz, kötekedjél te senkiházi. Miért nem vagy közel keleten? Idejössz és szidod a keresztényeket kétpofára. Még a kamu koránod sem támogatja ezt. Még hithű sem vagy"
Nem akarok kötekedni, csak felvàzoltam miért logikàtlan és erőltetett szàmomra hogy meg kellene minket vàltani a bűneinktől ...
Az egész úgy kezdődött hogy vitàt provokàltatok velem. Én leírtam röviden a vàlaszom a kérdésre, de ti magyaràzatot vàrtatok tőlem.
Ki kötekedett ??
Abdullah
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!