Mennyit adakozol az egyháznak?
Figyelt kérdés
Én semmit… inkább szegényeknek adakozom. Úgy is a vezetők 99%a ellopja zsebre teszi házat épít luxus autót vesz.!2021. jún. 14. 21:02
1/8 anonim válasza:
Adóm 1%-át megkapják a krisnások, mert aránylag gyakran látom őket ételt osztani.
2/8 anonim válasza:
Az 1%-ot örömmel felajánlom, mert hasznos munkát végeznek, továbbá nekem ez nem kerül semmibe, így is, úgy is levonják.
Ezen felül, ahogy a szívem indít, adok keresztény gyülekezeteknek, szegényeknek, stb. nem írom le ide.
3/8 anonim válasza:
Mennyit adakozol a szegényeknek kérdező és milyen formában?
4/8 A kérdező kommentje:
3# amennyit a kasszám enged, persze rezsit fizetek, élelem, kocsit tartok ha kevés marad azt félre teszem ha meg van több adakozok amennyit tudok.
2021. jún. 14. 21:22
5/8 anonim válasza:
Nem ezt kérdeztem... Májusban összesen mennyit adakoztál a szegényeknek például?
6/8 anonim válasza:
Annyit amennyire a szívem indít. A férjemmel kiszámoljuk, hogy milyen kiadásaink vannak, és a maradékból valamennyit adakozunk, minden hónapban.
Alkalmanként pedig segítek azoknak, akik valóban rászorultak, és nem haszontalanságra költenék.
7/8 anonim válasza:
Adóm 1 %-át, azt is inkább a kicsiknek. Többet nem. Tele vannak pénzzel a kerszetény egyházak, nem csak állami támogatásból kapnak rengeteg pénzt, de a saját vagyonuk se kevés.
Aki akar, fizessen, én nem fogok, és nem is akarok.
8/8 anonim válasza:
Gonosz embereknek sem adok pénzt. Akkor egy gonosz szervezetnek, ami osten ellen dolgozik, miért adnék???????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!