Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Muszlimok Mi lenne azzal az...

Muszlimok Mi lenne azzal az imámmal aki támogatná az azonos neműek kapcsolatát? Sőt vállalná azt is hogy összeházasítja őket!

Figyelt kérdés

Szaud Arábia ,Egyiptom ,Jordánia ,Algéria ,és a többi muszlim ország.

Melyikben hogyan fogadnák?

2021. jún. 14. 10:28
1 2 3 4 5
 41/45 A kérdező kommentje:

Igen a Biblia álláspontja egyértelmű!

De te akarsz folyton választ kapni tőlem a kérdésedre. Hányszor írod még le? Rajtad kívül mindenki megkapta a választ!

De nem érdekel a kérdésed! Írj ki újat ha választ akarsz. De ugrálhatsz is felőlem.

2021. jún. 16. 21:35
 42/45 anonim ***** válasza:

"Sokáig így volt de mostanában én úgy látom hogy a homoszexualitás kezd elfogadottá válni keresztény körökben. A pápa nemrég nyilatkozott amiből az következik hogy támogatja az azonos neműek kapcsolatát, egyes keresztény papok pedig már össze is adják a meleg párokat."

A gyakori kérdéseken lévő keresztényekre gondoltam, legalábbis akik megnyílvánultak a témában, ők elítélték a homoszexuális párkapcsolatot, mivel az szembe megy Isten törvényeivel.

Úgy tudom, hogy a muszlimok között is vannak nagyon kevesen akik Jób próféta történetét úgy magyarázzák, hogy Jób népe nem azért kapott büntetést mert "férfiakat vettek feleségül" hanem mert ellenszegültek Allah prófétájának.

Ezt nem tudom hogy képesek így értelmezni, a Korán egyértelműen példátlanul gyalázatosnak írja le a homoszexualitást.

Abdullah

Abdullah

2021. jún. 16. 21:41
 43/45 anonim ***** válasza:

"Úgy tudom, hogy a muszlimok között is vannak nagyon kevesen akik Jób próféta történetét úgy magyarázzák, hogy Jób népe nem azért kapott büntetést mert "férfiakat vettek feleségül" hanem mert ellenszegültek Allah prófétájának."

Nem önmagában azért kapták a büntetést mert "férfiakat vettek feleségül". Ez az iszlámban persze bűn, de ha megnézed a Koránban ezeket a történeteket, amiben Allah büntetéssel sújt népeket, mindig az van hogy gyilkolják, üldözik a hívőket vagy rájuk akarják kényszeríteni a saját hamis vallásukat.

2021. jún. 16. 22:29
 44/45 anonim ***** válasza:

#43: Tudom, de azok kevesen akik szerint megengedhető a homoszexualitás szintén erre hivatkoznak amit leírtál. Egyébként csak olvastam róluk egyszer.

Szerintem is egyértelműen bűn a homoszexuális kapcsolat.

Abdullah

2021. jún. 16. 22:33
 45/45 anonim ***** válasza:

"Neked fogalmad nincs az iszlámról. A keresztények korábban egyszerűen kirtották a más vallásúakat, például a középkorban de még az 1990-es években is ezen voltak, lásd Srebrenica. A muszlimok viszont mindig is türelmesek voltak a más vallásúakkal."

És hogy jönnek ide a más vallásúak? Azonos neműek kapcsolatáról van szó, nem más vallásúakról. A homoszexuálisokkal szemben már annál kevésbé volt toleráns az iszlám, én pedig rájuk gondoltam, nem pedig a más vallásúakra.

2021. jún. 17. 05:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!