Muszlimok Mi lenne azzal az imámmal aki támogatná az azonos neműek kapcsolatát? Sőt vállalná azt is hogy összeházasítja őket!
Szaud Arábia ,Egyiptom ,Jordánia ,Algéria ,és a többi muszlim ország.
Melyikben hogyan fogadnák?
Ennek körülbelül annyi értelme van mintha azt kérdeznénk hogy mi történne azzal a fizikussal aki azt àllítanà hogy nincs tömegvonzàs...
Nem vennék többé komolyan.
Az Iszlám nem kereszténység, hogy a papok azt talàlnak ki amihez éppen kedvük szottyan. A Koràn àllàsfoglalàsa egyértelmű a kérdésben.
Abdullah
#4: Szerintem eléggé szabadjára vannak engedve a papok. Egyàltalàn hogy van "egyhàz" és van "papsàg"...
Ez nem az én dolgom persze.
De rà akartam vilàgítani, hogy magàn a kérdésen làtszik a "nem értés".
Abdullah
Nem tudom, mit értesz pontosabban azon, hogy szabadjára vannak engedve a papok. A neoprotestáns kisegyházakra gondolsz, akik másképp értelmezik a Bibliát, mint a fősodrú egyházak?
"De rà akartam vilàgítani, hogy magàn a kérdésen làtszik a "nem értés"."
Még az iszlámmal is megtörténhet, hogy egy kicsit liberalizálódik, popularizálódik, és nyílnak olyan új értelmezések, amelyekbe belefér az azonos neműek házassága is.
"Az Iszlám nem kereszténység, hogy a papok azt talàlnak ki amihez éppen kedvük szottyan. A Koràn àllàsfoglalàsa egyértelmű a kérdésben."
Muszlimként nem ismered a Bibliát! De akkor tudd meg hogy a Biblia is egyértelmű ebben a kérdésben!
Rendben, sajnàlom ha bàrkit megbàntottam a papsàggal kapcsolatos kijelentésem miatt, nem voltam elég megfontolt.
A mondanivalóm lényege az volt, hogy NEM emberi döntésén múlik a kérdés a Szent Koràn egyértelműen fogalmaz a kérdésben, de akkor ezek szerint a Szent Biblia is.
Abdullah
"Muszlimként nem ismered a Bibliát! De akkor tudd meg hogy a Biblia is egyértelmű ebben a kérdésben!"
És mit mond a Biblia ebben a kérdésben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!