Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Muszlimok Mi lenne azzal az...

Muszlimok Mi lenne azzal az imámmal aki támogatná az azonos neműek kapcsolatát? Sőt vállalná azt is hogy összeházasítja őket!

Figyelt kérdés

Szaud Arábia ,Egyiptom ,Jordánia ,Algéria ,és a többi muszlim ország.

Melyikben hogyan fogadnák?

2021. jún. 14. 10:28
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
100%
Tuti halálbüntetést kapna.
2021. jún. 14. 10:40
 2/45 anonim ***** válasza:
100%
Rövid úton ólommérgezésben elhunyna.
2021. jún. 14. 11:07
 3/45 anonim ***** válasza:
35%

Ennek körülbelül annyi értelme van mintha azt kérdeznénk hogy mi történne azzal a fizikussal aki azt àllítanà hogy nincs tömegvonzàs...

Nem vennék többé komolyan.

Az Iszlám nem kereszténység, hogy a papok azt talàlnak ki amihez éppen kedvük szottyan. A Koràn àllàsfoglalàsa egyértelmű a kérdésben.

Abdullah

2021. jún. 14. 11:58
 4/45 anonim ***** válasza:
100%
Melyik keresztény vallásban találnak ki azt a papok amikhez éppen kedvük szottyan? Mit értesz ez alatt pontosabban?
2021. jún. 14. 12:22
 5/45 anonim ***** válasza:
0%

#4: Szerintem eléggé szabadjára vannak engedve a papok. Egyàltalàn hogy van "egyhàz" és van "papsàg"...

Ez nem az én dolgom persze.

De rà akartam vilàgítani, hogy magàn a kérdésen làtszik a "nem értés".

Abdullah

2021. jún. 14. 12:41
 6/45 anonim ***** válasza:

Nem tudom, mit értesz pontosabban azon, hogy szabadjára vannak engedve a papok. A neoprotestáns kisegyházakra gondolsz, akik másképp értelmezik a Bibliát, mint a fősodrú egyházak?

"De rà akartam vilàgítani, hogy magàn a kérdésen làtszik a "nem értés"."

Még az iszlámmal is megtörténhet, hogy egy kicsit liberalizálódik, popularizálódik, és nyílnak olyan új értelmezések, amelyekbe belefér az azonos neműek házassága is.

2021. jún. 14. 14:21
 7/45 A kérdező kommentje:

"Az Iszlám nem kereszténység, hogy a papok azt talàlnak ki amihez éppen kedvük szottyan. A Koràn àllàsfoglalàsa egyértelmű a kérdésben."

Muszlimként nem ismered a Bibliát! De akkor tudd meg hogy a Biblia is egyértelmű ebben a kérdésben!

2021. jún. 14. 14:50
 8/45 anonim ***** válasza:

Rendben, sajnàlom ha bàrkit megbàntottam a papsàggal kapcsolatos kijelentésem miatt, nem voltam elég megfontolt.

A mondanivalóm lényege az volt, hogy NEM emberi döntésén múlik a kérdés a Szent Koràn egyértelműen fogalmaz a kérdésben, de akkor ezek szerint a Szent Biblia is.

Abdullah

2021. jún. 14. 15:08
 9/45 anonim ***** válasza:

"Muszlimként nem ismered a Bibliát! De akkor tudd meg hogy a Biblia is egyértelmű ebben a kérdésben!"

És mit mond a Biblia ebben a kérdésben?

2021. jún. 15. 15:24
 10/45 anonim ***** válasza:
#1, attól függ, hol. A Közel-keleten van néhány ország, amelyikben tényleg jó esélye lenne a halálra ezért. De ezeket leszámítva általánosságban, a keresztény valláshoz hasonlóan az iszlám vallás is kezd lassan toleránsabbá, elfogadóbbá válni, már nem annyira merev mint 100 évvel ezelőtt.
2021. jún. 15. 16:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!