Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Muszlimok Mi lenne azzal az...

Muszlimok Mi lenne azzal az imámmal aki támogatná az azonos neműek kapcsolatát? Sőt vállalná azt is hogy összeházasítja őket!

Figyelt kérdés

Szaud Arábia ,Egyiptom ,Jordánia ,Algéria ,és a többi muszlim ország.

Melyikben hogyan fogadnák?

2021. jún. 14. 10:28
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:

#19: Nézd ezek a dolgok kizàrólag úgy "működhetnének" szerintem, hogy a Kegyes Koràn verseivel meg tudnàk indokolni, hogy a homoszexuàlis hàzassàg nem haram.

Màsképpen nem lehet.

Isten szavàtól nincs jogunk eltérni.

Abdullah

2021. jún. 16. 16:02
 22/45 anonim ***** válasza:

"Egyre nő a számuk nekik is. Kezd az iszlám vallás is egyre toleránsabbá válni, már nem olyan kirekesztő, mint régen."

Neked fogalmad nincs az iszlámról. A keresztények korábban egyszerűen kirtották a más vallásúakat, például a középkorban de még az 1990-es években is ezen voltak, lásd Srebrenica. A muszlimok viszont mindig is türelmesek voltak a más vallásúakkal.

2021. jún. 16. 16:04
 23/45 anonim ***** válasza:

"Te miről beszélsz?

Megosztottam!"

Mit osztottál meg? Azt kérdeztem milyen büntetés jár a keresztény vallás szerint ezen a világon annak aki saját nemével létesít szexuális kapcsolatot.

2021. jún. 16. 16:06
 24/45 anonim ***** válasza:

"A muszlimok viszont mindig is türelmesek voltak a más vallásúakkal"

Lol :D

Nem szakadt még rád a plafon?

2021. jún. 16. 16:29
 25/45 anonim ***** válasza:
Ha megnézed a történelem folyamán a különböző muszlim országokban békében élhettek egymás mellett a muszlim, keresztények, zsidók és más vallásúak. Ez történelmi tény. Az más kérdés hogy keresztények behazudják, a muszlimok üldözték a más vallásúakat.
2021. jún. 16. 16:38
 26/45 anonim ***** válasza:

A történelem pechedre igen csúnyán cáfol.

[link]

2021. jún. 16. 16:54
 27/45 A kérdező kommentje:

"Mit osztottál meg? Azt kérdeztem milyen büntetés jár a keresztény vallás szerint ezen a világon annak aki saját nemével létesít szexuális kapcsolatot."

Te azt sem tudod eldönteni hogy mit akarsz!

Megosztottam a Biblia határozott álláspontját ezt a kérdést illetően!

Abdullah azt állította hogy a Koránnak is határozott álláspontja van ezt illetően! Amit le is írt! Én is a Bibliáét!

És te is arra voltál kíváncsi. "Te mondtad hogy a Biblia álláspontja egyértelmű ebben a kérdésben. Akkor miért nem osztod meg velünk?"

Ezért nem értem hogy miről beszélsz ,mert ott a válasz!

De most meg a kereszténység álláspontja érdekel. Ha ennyire érdekel akkor írj ki külön kérdést. Bár szerintem attól függ hogy kit kérdezel. De engem ez nem érdekel.

Én a saját kérdésemre megkaptam a választ.

2021. jún. 16. 19:59
 28/45 anonim ***** válasza:
Tehát akkor nem tudod a választ vagy nem akarsz válaszolni?
2021. jún. 16. 20:07
 29/45 anonim ***** válasza:
Már válaszolt.
2021. jún. 16. 20:09
 30/45 A kérdező kommentje:

Semmit nem értesz!

Nem érdekel a kérdésed. Én választ kaptam amire akartam.

Írj ki kérdést ,ez a válaszom.

2021. jún. 16. 20:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!