Muszlimok Mi lenne azzal az imámmal aki támogatná az azonos neműek kapcsolatát? Sőt vállalná azt is hogy összeházasítja őket!
Szaud Arábia ,Egyiptom ,Jordánia ,Algéria ,és a többi muszlim ország.
Melyikben hogyan fogadnák?
#19: Nézd ezek a dolgok kizàrólag úgy "működhetnének" szerintem, hogy a Kegyes Koràn verseivel meg tudnàk indokolni, hogy a homoszexuàlis hàzassàg nem haram.
Màsképpen nem lehet.
Isten szavàtól nincs jogunk eltérni.
Abdullah
"Egyre nő a számuk nekik is. Kezd az iszlám vallás is egyre toleránsabbá válni, már nem olyan kirekesztő, mint régen."
Neked fogalmad nincs az iszlámról. A keresztények korábban egyszerűen kirtották a más vallásúakat, például a középkorban de még az 1990-es években is ezen voltak, lásd Srebrenica. A muszlimok viszont mindig is türelmesek voltak a más vallásúakkal.
"Te miről beszélsz?
Megosztottam!"
Mit osztottál meg? Azt kérdeztem milyen büntetés jár a keresztény vallás szerint ezen a világon annak aki saját nemével létesít szexuális kapcsolatot.
"A muszlimok viszont mindig is türelmesek voltak a más vallásúakkal"
Lol :D
Nem szakadt még rád a plafon?
"Mit osztottál meg? Azt kérdeztem milyen büntetés jár a keresztény vallás szerint ezen a világon annak aki saját nemével létesít szexuális kapcsolatot."
Te azt sem tudod eldönteni hogy mit akarsz!
Megosztottam a Biblia határozott álláspontját ezt a kérdést illetően!
Abdullah azt állította hogy a Koránnak is határozott álláspontja van ezt illetően! Amit le is írt! Én is a Bibliáét!
És te is arra voltál kíváncsi. "Te mondtad hogy a Biblia álláspontja egyértelmű ebben a kérdésben. Akkor miért nem osztod meg velünk?"
Ezért nem értem hogy miről beszélsz ,mert ott a válasz!
De most meg a kereszténység álláspontja érdekel. Ha ennyire érdekel akkor írj ki külön kérdést. Bár szerintem attól függ hogy kit kérdezel. De engem ez nem érdekel.
Én a saját kérdésemre megkaptam a választ.
Semmit nem értesz!
Nem érdekel a kérdésed. Én választ kaptam amire akartam.
Írj ki kérdést ,ez a válaszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!