Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Pál apostol honnan tudta,...

Demion kérdése:

Pál apostol honnan tudta, hogy Jézus jelent meg neki a damaszkuszi úton, ha Pál soha nem látta Jézust azelőtt?

Figyelt kérdés

Nem tudta hogy nézett ki.

Lehetséges, hogy Jézus egyik tanítványa jelent meg és eljátszotta mintha ő lenne Jézus?

2021. jún. 11. 17:44
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

"Pál apostol honnan tudta, hogy Jézus jelent meg neki a damaszkuszi úton, ha Pál soha nem látta Jézust azelőtt?"

Látta azelőtt. Pál is Jeruzsálemben élt

2021. dec. 24. 07:00
 22/24 anonim válasza:
A legújabb kutatások szerint Pál nárcisztikus szociopata lehetett, és csak hazudta, hogy megjelent neki Jézus. Ez kellett neki ahhoz, hogy hitelesnek tűnjön és a természetes kereszténységet intézményes keretek közé terelje. Azóta is ezt nyögi a hivatalos egyház. Eltűnt a szelem belőle, ezt érzi sok ember ma is, ezért nincs elég hívő sem. Nem hiteles. Ti mit gondoltok erről a dologról? Amikor én ezt meghallottam egy számomra hiteles embertől, valami megnyugvás fogott el, éreztem hogy van igazság ebben.
2023. szept. 27. 03:37
 23/24 anonim válasza:
szellem
2023. szept. 27. 03:37
 24/24 anonim ***** válasza:
És az az ember, mitől hiteles neked?
2023. szept. 27. 18:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!