Gallits Gábor CsabaPalple kérdése:
Miért hisznek az Istenben akik hisznek?
Figyelt kérdés
Egy hölgy nekem azt mondta, hogy ő azért hisz az Istenben,mert őt erre nevelték és érdekelne mit mondanak erre mások.2021. jún. 11. 11:41
21/27 anonim 

válasza:

A minket körülvevő mindenség is maga Isten, ha úgy tetszik. Nevezzük bárhogy, szerintem egyre gondolunk. Én is így gondolom, ettől még távol maradok az összes felekezettől, mert mindegyik hemzseg az önellentmondással és az agymosással, amit nem tűrök el. Jártam egyházi sulikba, elég is volt...
22/27 A kérdező kommentje:
Ismét Köszönöm szépen az új válaszokat is, egyébként az Édesanyám bár zsidó származású személy volt,de reformátusként élt és engem meg a testvéremet csak azért nem kereszteltek meg,mert az Édesapánk Római Katolikus és mi házasságon kívüli gyermekei vagyunk.
2021. jún. 13. 17:30
23/27 anonim 

válasza:

Ez de furcsa, sok helyen nem csinálnak ebből gondot. Igaz én nagyobb voltam, mikor megkereszteltek (12 éves), de szüleim is vegyesek voltak vallás tekintetében, de templomba egyik sem járt, mégsem problémázott ezen a lelkész. Amúgy nagyon szívesen! (21. voltam)
24/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ, egyébként bevallom őszintén hogy sejtettem,hogy Te voltál a#21 és köszönöm szépen a válaszaidat :-)
2021. jún. 14. 23:36
26/27 A kérdező kommentje:
Oké 😀
2021. jún. 15. 17:20
27/27 anonim 

válasza:

Én azért, mert éveket töltöttem a világ felfedezésével, rendszerének megértésével, és a végére rájöttem, hogy van az abszolút végső rendszer, ami isten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!