Egyháznak mi köze ilyenekbe?
Figyelt kérdés
Pl: maszturbació, jövedelem, szex szerintem ez magánszféra néhány Pásztor még is bele avatkozik
19 f vagyok rendszeresen masztizok szerintem ez normális nem bántok vele senkit és nem ártok vele sőt ez a normál és néhány vallásos a satantol valónak mondja pedig nem. Működnek a hormonok normalis dolog ennek a jele
2021. jún. 8. 17:47
11/13 anonim válasza:
A szavaidból azt látom, hogy Te vagy a Kovács Tamás.
Ezek az általad nevezett "szektások", Isten szavát idézik neked, amit te megvetéssel és elutasítással fogadsz.
Értehetetlen számomra, hogy miért foglalkozol Te a keresztény élettel, amikor világi életet akarsz élni.
Már elmondtuk neked, hogy élj ahogy tetszik. Mások nem akarnak úgy élni, inkább, Isten szava szerint szeretnének élni.
12/13 anonim válasza:
Te meg idióta vagy kérdező. Még szánalmasabb állatbarom, mint az, aki a Biblia alapján tisztességesen akarja leélni az életét.
13/13 anonim válasza:
elnézést, de nem úgy volt, hogy neked barátnőd van, akivel szoktatok kekszelni meg bulizni, most már csak az önön magunkhoz való nyúlás maradt ejj:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!