Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Nem tudom most teljesen...

Nem tudom most teljesen őszintén azt mondani, hogy "Legyen meg a Te akaratod". Mit javasoltok?

Figyelt kérdés

Alapvetően az életem minden területén nagyobb gond nélkül el szoktam tudni fogadni Isten akaratát. Igazán ezt gondolom, még nagyon közeli hozzátartozó, számomra fájdalmas elvesztésekor is.

Most azonban előállt egy helyzet: lehet, hogy úgy alakul az élet, hogy elvesztek egy számomra nagyon-nagyon fontos embert. A vele kapcsolatos "teendőim" az életem egyik célja jelen pillanatban. Nem meghal, csak elmegy, de úgy hogy a kapcsolatot semmilyen formában sem tudjuk majd tartani. Ha ez megtörténik, mert nem biztos még. Nem ezen az illetőn múlik egyébként. Ha megtörténik, úgy érzem az életem céltalanná válik.

Még hónapok mire kiderül. Mióta tudom, hogy ez bekövetkezhet, nincs nyugtom.

Nem vagyok ilyen, hangsúlyozom. Szégyellem is nagyon, de annyira szeretnék valamit, és nem tudom, hogy most kérjek Istentől (nem szoktam kérni Tőle), vagy azon legyek hogy elfogadjam, ami jön. És ezt mégis hogyan? Szeretném, nagyon, ha képes lennék rá!

2021. máj. 14. 14:22
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Eldőlt a dolog, sajnos nem úgy alakultak a dolgok, ahogy szerettem volna. Sírt a gyerek a hír hallatán. Fáj a szívem, hiába készítettem magam eddig tudatosan erre a helyzetre.
2021. aug. 3. 18:22
 22/23 anonim ***** válasza:

Elhiszem, hogy milyen rossz 😔 őszintén sajnálom.

De fel a fejjel. Isten attól még melletted van és nem akar rosszat. Biztosan segíteni fog neked.

Én imádkozok majd érted. 🙏😇

2021. aug. 5. 16:38
 23/23 A kérdező kommentje:

Úgy gondoltam megírom Nektek vagy, aki ezután olvassa ezt, hogyan alakult a dolog.

Nagyon megviselt engem. De már teljesen reménytelennek tűnt a helyzet.

Azután eltelt 4 hónap és megint "találkoztunk". Azóta napi kapcsolatban vagyunk.

És a legdurvább a dologban, hogyha ő akkor nem kerül el, akkor most nem lehetnék vele. Szóval valójában így volt tökéletes!!!

Ezt csak azért írtam le, hogy az én példám is igazolja Isten terveinek tökéletességét ❤

2022. febr. 5. 17:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!