Jehovások vagy a hit gyüli a roszabb nagyobb szekta?
Szia,
Természetesen nem. Megfordultam ott is, mint ahogyan sok más kisebb nagyobb egyháznál, felekezetnél, de nekem nem jött be. Ennek ellenére tiszteletben tartom őket és testvéreimnek tekintem, hidd el, hogy a többség ott is értelmes és okos ember, nagyon példamutató az a misszió amit a drogosok és a kallódó fiatalok között végeztek, bár én nem pártolom a keresztény könnyűzenét, de nagyon tisztelem Pajor Tomi munkásságát, és nagyon örülök annak, hogy ilyen értékes életet él, és kiszabadult a drogok fogságából. Minden tiszeteletm a tanúké, akik szintén nagyon sok magányos embert karoltak fel azzal, hogy megkeresték őket. Hidd el nem egyszerű ajtóról ajtóra járni és többszáz visszautasítás után megtalálni azokat akiknek tudnak segíteni. Nem értek egyet a tanításukkal, a bibliafordításuk sem éppen megfelelő, de tény, hogy sok elveszett ember köszönheti nekik azt, hogy életcélt talált. Minden csak nézőpont kérdése, lehet ellenségeskedni, de az sehova nem vezet, mert Krisztus szeretetre és elfogadásra, toleranciára hívott el bennünket. Kívánom neked is azt, hogy ezt megértsd, megtapasztald, és megtanuld.
Üdv. Péter
Pajor Tamástól egy gyönyörű dal.
Előadja: Pajor Tamás, Koncz Zsuzsa, Bródy János, Cipő, Demjén, Somló Tamás
Kedves Péter.
nem csak "nem egyszerű ajtóról ajtóra járni és többszáz visszautasítás után megtalálni azokat akiknek tudnak segíteni.", de bátorság is kell hozzá, amit Jehovától kapunk valamennyien, úgy, ahogyan azt meg is ígérte a Fián keresztül a Máté 28:20 versében. Ha van kedved, nézd meg ezt a megtörtént esetet, mennyire szükség van bátorságra: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!