Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Bűnnek számít, ha nem akarok...

Bűnnek számít, ha nem akarok muzulmán lenni?

Figyelt kérdés
Allah haragszik rám?

2021. ápr. 30. 22:14
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim ***** válasza:

Tehát akkor semmilyen információd nincs, csak képzelődsz, mint írod is "el tudom képzelni". Nagyszerű, s most ezzel mit kezdjen bárki?

Egyébként felőlem hozhatsz korabeli arab forrást is, ami cáfolja amit írtam például a magyarok kapcsán. Állok elébe, de a képzelgés és találgatás tényleg nem érdekel.

2021. máj. 3. 22:00
 52/58 anonim ***** válasza:

"A ruhája arab iratok szerint mindig spermás volt Mohamednek."

"Meg tudnad mutatni kerlek, hogy mely arab iratokban lehetne ennek utana nezni?"

Egy itteni gyakoris kérdésben vannak felsorolva azok az iratok, amelyek megemlítik, hogy mindig spermás volt a "próféta" ruhája:

https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallaskr..

"

Sahih al-Bukhari 232: Narrated 'Amr bin Maimun: I heard Sulaiman bin Yasar talking about the clothes soiled with semen. He said that 'Aisha had said, "I used to wash it off the clothes of Allah's Apostle and he would go for the prayers while water spots were still visible on them.

Sahih Muslim 669: It was narrated that Aishah said concerning semen: “I used to scratch it from the garment of the Messenger of Allah (عَلَيْهِ ٱلسَّلَامُ).”

Sunan Ibn Majah 537: It was narrated that 'Aishah said: "I often scraped it (semen) from the garment of the Messenger of Allah (عَلَيْهِ ٱلسَّلَامُ) with my hand."

Sahih al-Bukhari 230: Narrated Sulaiman bin Yasar: "I asked Aishah about the clothes soiled with semen. She replied, 'I used to wash it off the clothes of Allah's Messenger (عَلَيْهِ ٱلسَّلَامُ) and he would go for the Salat (prayer) while water spots were still visible.'"

Nagyjából Google segítségével, kis javításokkal lefordítva magyarra:

Sahih al-Bukhari 232: Narr. 'Amr bin Maimun: Hallottam, hogy Sulaiman bin Yasar beszélt a spermával szennyezett ruhákról. Azt mondta, hogy Aisha azt mondta: "Allah prófétájának ruháitól mostam le és imádkoztam, míg a vízfoltok még mindig rajtuk voltak.

Sahih muszlim 669: Azt mondták, hogy Aishah azt mondta a spermáról: "Szoktam megkarcolni az Allah próféta ruhájából (عَلَيْهِ ٱلسَّلَامُ)."

Szunán Ibn Majah 537: Azt mondták, hogy 'Aishah azt mondta: "Gyakran lekapartam (spermát) az Allah próféta ruhájából (عَلَيْهْ ٱلسَّلَامُ) a kezemmel."

Sahih al-Bukhari 230: Sulaiman bin Yasar elbeszélése: "Megkérdeztem Aishát a spermával szennyezett ruhákról. Azt válaszolta:" Allah próféta ruháitól mostam le (عَلَيْهِ ٱلسَّلَامُ), és elmenne a Salathoz (ima). ), míg a vízfoltok még mindig láthatóak voltak. ""

2021. máj. 3. 22:01
 53/58 anonim ***** válasza:
Nekem ez a 52 éves korában 6 éves kislányt feleségül vevő, spermás ruhájú arab nem a példaképem. Kicsit sem.
2021. máj. 3. 22:04
 54/58 anonim ***** válasza:
16%

#51: Engem meg a zsigeri rossz indulat nem érdekel.

Mondtam, hogy nem olvastam arab történelem könyvet. De sok dolgot tudok, az arab államok történelméről. Ezért leírtam a feltételezésemet, véleményemet.

Abdullah

2021. máj. 3. 22:06
 55/58 anonim ***** válasza:
16%

"De azért a muzulmán emberek jámbor és egyszerű hitén túl léteznek történelmi források is, azokból pedig kicsit más kép rajzolódik ki."

Nem gondolod, hogy én ezekre a történelmi forrásokra vártam ????

Hiába adsz nekem forrásokat az amerikai őslakosságról, vagy a magyarokról... :D Hogy jön az ide ?

Abdullah

2021. máj. 3. 22:09
 56/58 anonim ***** válasza:
Értem, tehát tényeket továbbra se kapok, csak képzelgést és személyeskedést.
2021. máj. 3. 22:09
 57/58 anonim ***** válasza:
8%

#56: Én azt hittem a Prófétáról beszélünk, látom biztosan félreértettem.

Abdullah

2021. máj. 3. 22:16
 58/58 anonim ***** válasza:
55%
Most melyikről? Mert az iszlám szerint volt sok ezer.
2021. máj. 3. 22:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!