Bűnnek számít, ha nem akarok muzulmán lenni?
#30:
"szakemberek elmondják a törtenelmi és vallási beszámolókat"
Tudod, én téged valahol ártatlannak tartalak. Ezek az úgynevezett szakemberek viszont közönséges csalók és uszítók.
Én is láttam ezeket a műsorokat a televízióban, ezek hazugságok.
Természetesen a muszlimok Prófétájukat (béke legyen vele) erényes, jóravaló, példamutató életet élő embernek tartják.
Egyáltalán nem tartjuk erőszakosnak, sokkal inkább türelmesnek és rendkívül tapintatosnak.
Abdullah
"Természetesen a muszlimok Prófétájukat (béke legyen vele) erényes, jóravaló, példamutató életet élő embernek tartják."
Nyilván, hiszen egyfajta isten számukra. Tudtad, hogy Mohameden gúnyolódni istenkáromlás sok muzulmán országban? Ezt pedig súlyosan büntetik is. A francia szatíra lap rajza se Allahon gúnyolódott, csak Mohameden, s hatalmas hadjárat indult ellenük, aminek rendkívül véres megtorlás lett a vége.
De azért a muzulmán emberek jámbor és egyszerű hitén túl léteznek történelmi források is, azokból pedig kicsit más kép rajzolódik ki.
Én csak úgy tudok beszélni a Prófétáról, ahogyan én "ismerem" őt.
De nem is feltétlen a személye érdekes nekem, hanem a tanításai.
A tanításaiból ismerszik meg igazán az ember is.
Abdullah
“ A tanításaiból ismerszik meg igazán az ember is.”
Muszlim Próféta: Akkor most isten szólt a muszlim embernek csak is 4 felesége lehet
Muszlim próféta szintén: 10-13 feleségem van…
Saját tanításai nak mond ellent!
Amit meg nekem írtál az full baromság!!!
Igazi doktorok az és teológiaból végzett emberekre akarod rá mondani hogy csalók!!!
És
Milyen példa értékű élet?!?
Falukat meszarolt le mert nem hódolt be!
Megkívánta az örökbefogadott fiának a feleségét amire az volt a válasz reakciója hogy a legjobban szeretett fiát kitagadta (nem vérbeli) és elvette a feleségét!!!
6 éves kislányt vett el és 9 évesen megerőszakolta miközben ő volt 50 eves!!! Ne legyél nyomorult és hazug Allah ezt bünteti!!! A te tetteiden és cselekedeteiden fogsz meg mérettetni és valószínűleg Mohamed a pokolban van mert megszegte QZ iszlám szabályait nem egyszer valamint véres és hitvány életet élt
"A tanításaiból ismerszik meg igazán az ember is."
Sok hülyeséget olvastam ma, de ez a legnagyobb köztük. Nem, az ember a tetteiből ismerszik meg, tudod lehet bort inni és vizet prédikálni is.
#36:
Én arra gondolok, hogy ezek olyan emlékek, amik emberektől vannak akik személyesen ismerték, vagy találkoztak a Prófétával. És ezek a tanítások gyakran valamilyen példamutató viselkedésről is szólnak, amit a Próféta tesz.
Abdullah
Különben pedig nem tudom, kik ezek a "szakemberek". Goldziher Ignác ? Simon Róbert ? Ők mindketten komoly orientalisták például. Ők sosem állítottak volna ilyen képtelen hazugságokat az Iszlámról.
Abdullah
Kértem, hogy idézd őket egy korábbi állításod kapcsán, arra is képtelen voltál. Akkor milyen hivatkozási alap?
#39:
Nézd én idézni nem tudok, de ha érdekel téged az Iszlám, és NEM muszlimoktól akkor én tőle keresnék irodalmat:
Abdullah
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!