Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogy lehet Istennel kapcsolatb...

Hogy lehet Istennel kapcsolatban lenni?

Figyelt kérdés
Az oké ha hisz benne valaki! Én is hiszek benne. De aki olyanokat állít hogy szól hozzá az Úr, gondolatokat ad neki ott valami az agyban nincs rendben! Egy felsőbbrendű hatalom akiben hisz az ember de nem tudja hogy létezik e sehogy se tud vele kapcsolatba lenni. Aki azt mondja hogy igen ott bajok vannak. Max imán keresztül máshogy sehogy se lehet egy felsőbb rendű erővel kapcsolatban lenni
2021. ápr. 30. 13:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Sétálgass a kertben.
2021. ápr. 30. 14:32
 2/5 anonim ***** válasza:
0%

És a próféták? A prófétákon az Isten Lelke/Szelleme volt megnyugodva. Aki pedig a Krisztusban új teremtés, azokBAN nyugszik meg az Isten Lelke/Szelleme.

Ján 10:27 Az én juhaim hallják az én szómat, és én ismerem őket, és követnek engem:

Nem egy hallható hangot kell gondolni ilyenkor( persze tud úgy is), hanem a lelkünk/szellemünk mélyén szól hozzánk. Tapasztalataim szerint az újszülöttek hallgatják Őt.

2021. ápr. 30. 15:24
 3/5 A kérdező kommentje:
AGYMOSAS,,,,
2021. ápr. 30. 15:34
 4/5 anonim ***** válasza:
Sehogy, nem létezik
2021. ápr. 30. 20:27
 5/5 Dorkász06 ***** válasza:

Igen, jól gondolod, az ima az egyetlen módja annak, hogy Istennel kapcsolatban legyünk. A Bibliából megtudhatjuk, ha imádkozunk hozzá Ő odafigyel ránk.

"Jehova közel van mindenkihez, aki szólítja őt, mindenkihez, aki őszinte szívvel szólítja." Zsoltárok 145:18

A versből láthatjuk, hogy Isten szeretné, hogy közeledjünk hozzá. Figyel ránk és a Biblián keresztül válaszol. Ha tanulmányozzuk a Szavát az erőt, bölcsességet és békét ad nekünk.

2021. máj. 19. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!