Hogy lehet Istennel kapcsolatban lenni?
És a próféták? A prófétákon az Isten Lelke/Szelleme volt megnyugodva. Aki pedig a Krisztusban új teremtés, azokBAN nyugszik meg az Isten Lelke/Szelleme.
Ján 10:27 Az én juhaim hallják az én szómat, és én ismerem őket, és követnek engem:
Nem egy hallható hangot kell gondolni ilyenkor( persze tud úgy is), hanem a lelkünk/szellemünk mélyén szól hozzánk. Tapasztalataim szerint az újszülöttek hallgatják Őt.
Igen, jól gondolod, az ima az egyetlen módja annak, hogy Istennel kapcsolatban legyünk. A Bibliából megtudhatjuk, ha imádkozunk hozzá Ő odafigyel ránk.
"Jehova közel van mindenkihez, aki szólítja őt, mindenkihez, aki őszinte szívvel szólítja." Zsoltárok 145:18
A versből láthatjuk, hogy Isten szeretné, hogy közeledjünk hozzá. Figyel ránk és a Biblián keresztül válaszol. Ha tanulmányozzuk a Szavát az erőt, bölcsességet és békét ad nekünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!