Hívők kapcsolatban vannak Istennel?
Figyelt kérdés
Én úgy értem ezt imán keresztül lehetséges! A rokonom is hívő olyanokat mond hogy ma beszélt az Úrral, meg gondolatokat ad neki az Úr, 100-%ban biztos abban ha meghal a lelke egyből a mennybe jut.... kicsit nekem ez furcsa egy felsőbb rendűvel igy nem lehet kapcsolatban lenni2021. ápr. 19. 17:55
1/5 anonim válasza:
Teljesen közvetlen kapcsolatban szerintem nem lehetsz Istennel. Úgy értem, mint egy 'telefonbeszélgetés"... Szerintem Ő nem engedne senkit ilyen közvetlen kapcsolatba magával, mert akkor már felfedné magát szinte, és elveszne a hit jelentősége.
De nekem határozottan van olyan érzésem, hogy Isten figyel rám, és sokszor segít nekem, és meghallgat.
2/5 anonim válasza:
Isten jelenleg nem beszélget senkivel szemtől szembe. Még a szolgáival is többnyire angyali közvetítés által szólt. Az tény, hogy volt mikor lehetett hallani a hangját, amikor bizonyságot tett valamiről, pl, a fiával kapcsolatban.
A másik, hogy Isten senkinek nem ígér vagy mond olyat, ami írás ellenes, ezért is van, hogy jelenleg az írások által szól hozzánk.
az ember nem megy az égbe.
3/5 anonim válasza:
Teljesen közvetlen kapcsolatban lehetsz az Istennel. A bizonyíték erre az, hogy a saját Szellemét/ Lelkét adja belénk. Ennél közelebb nem tudom, hogy lehet e valakihez lenni.
5/5 anonim válasza:
Valakinek azt mondja, hogy csak az ő egyháza az igazi, valakinek hogy mészároljon. Az elsőt többen szeretik bemesélni (de talán még ez a jobbik opció).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!