Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hívők kapcsolatban vannak...

Hívők kapcsolatban vannak Istennel?

Figyelt kérdés
Én úgy értem ezt imán keresztül lehetséges! A rokonom is hívő olyanokat mond hogy ma beszélt az Úrral, meg gondolatokat ad neki az Úr, 100-%ban biztos abban ha meghal a lelke egyből a mennybe jut.... kicsit nekem ez furcsa egy felsőbb rendűvel igy nem lehet kapcsolatban lenni
2021. ápr. 19. 17:55
 1/5 anonim ***** válasza:
40%

Teljesen közvetlen kapcsolatban szerintem nem lehetsz Istennel. Úgy értem, mint egy 'telefonbeszélgetés"... Szerintem Ő nem engedne senkit ilyen közvetlen kapcsolatba magával, mert akkor már felfedné magát szinte, és elveszne a hit jelentősége.

De nekem határozottan van olyan érzésem, hogy Isten figyel rám, és sokszor segít nekem, és meghallgat.

2021. ápr. 19. 18:15
 2/5 anonim ***** válasza:
6%

Isten jelenleg nem beszélget senkivel szemtől szembe. Még a szolgáival is többnyire angyali közvetítés által szólt. Az tény, hogy volt mikor lehetett hallani a hangját, amikor bizonyságot tett valamiről, pl, a fiával kapcsolatban.

A másik, hogy Isten senkinek nem ígér vagy mond olyat, ami írás ellenes, ezért is van, hogy jelenleg az írások által szól hozzánk.

az ember nem megy az égbe.

2021. ápr. 19. 18:24
 3/5 anonim ***** válasza:
70%
Teljesen közvetlen kapcsolatban lehetsz az Istennel. A bizonyíték erre az, hogy a saját Szellemét/ Lelkét adja belénk. Ennél közelebb nem tudom, hogy lehet e valakihez lenni.
2021. ápr. 19. 18:39
 4/5 anonim ***** válasza:
Még a választ is lehet hallani.
2021. ápr. 19. 18:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Valakinek azt mondja, hogy csak az ő egyháza az igazi, valakinek hogy mészároljon. Az elsőt többen szeretik bemesélni (de talán még ez a jobbik opció).
2021. ápr. 19. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!