Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Isten nem létezik?

Isten nem létezik?

Figyelt kérdés

Csak én érzem úgy, hogy Isten nem létezik??

Sokszor imádkoztam, MINDIG! Olyan dolgokért, amik a biblia szerint meghallgattatnak,és úgy tengettem hétköznapjaim ahogy a biblia tanácsolja.De egyszerűen nem éreztem, érzem azt, hogy közel lennék Istenhez. Egyszerűen nem.

Ti hisztek benne?

Én nagyon csalódott vagyok, hogy egyszerűen minden vallás mást és mást állít, amikkel egyáltalán nem értek egyet. Nem fedeztem fel olyan keresztény egyházat, amiről elmondható, hogy Isten tényleg azt az egyházat "irányítja" és valóban lehet benne hinni. Véleményeket várom! 🙂

Ui.: Különböző szekták ne próbáljanak téríteni, amennyiben ez lehetséges, köszönöm!

2021. ápr. 28. 16:25
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

"20

Hát amennyire sok rengeteg gonoszság és rosszindulat van a földön, így nincs kizárva, hogy Jézus idejében, amikor ő élt a földön, egy fejlett ember lehetett, okos volt és fejlettebben tudott gondolkodni, mint a többiek és halála után, mikor meghalt, nem kizárt, hogy amikor eltemették, kitaláltak mindenféle dolgokat, hogy amilyen gonoszak és bosszúállók voltak az emberek, amennyi gonoszság volt régen a földön és az emberek valószínű félhettek egymástól az emberek a sok kegyetlenségtől és ezért kitalálhatták Istent, hogy higyjenek az emberek valamiben és tartsanak valamitől az emberek, ami nem létezik és majd fejlettebb időszakokban már kieszelték a mennyországot és a poklot is, mikor már fejlettebbek voltak az emberek, amikor már fejlettebben tudtak gondolkodni annak idején, hogy a sok rossz embertől félhettek és hát így az embereket ezekkel a dolgokkal, mítosz kitalálatokkal félelemben tudják tartani az embereket, hogy ne legyen ennyi gonoszság a földön és csak így tudták a sok gonoszságot lejjebb csillapítani gonoszság a gonoszság ellen.

Mert még akkoriban nagyon félhettek az emberektől.

2023. okt. 20. 14:29
 22/23 anonim ***** válasza:

Ez így olyan, hogy gonoszság gonoszság ellen, mármint ha jó vagy, rendes jó ember voltál, mennybe mehetsz, de ha rossz voltál pokolra kerülsz, aztán még a halálból soha senki nem jött még vissza.

És az Istent, Jézust és Szűz Máriát se látták még az emberek, nem mutatkoztak be a földön senkinek.

Mondom ez olyan teljesen, ami le van írva a képen, az interneten, amit elküldtem neked, amely a mondat végén van, mintha ez gonoszság lenne a gonoszság ellen.

2023. okt. 23. 18:30
 23/23 anonim ***** válasza:
59%
Én már nem hiszek semmiben, de nagyon jól és civilizáltam élem az életemet, csak azért nem hiszek már abban, hogy halál után létezne bármi is, mert ha nem tudod, hogy mi volt előtted, előtted, mikor még nem éltél milyen dolgok voltak és történtek a születésed előtt, akkor egyértelmű, hogy honnan tudnád már, hogy mik fognak történni majd a halálod után is.
okt. 3. 01:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!