Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Csak engem nyomaszt a Krisna-v...

Csak engem nyomaszt a Krisna-völgy Somoigyvámoson?

Figyelt kérdés

Hát sajnos voltam ma ott...valahogy a megnyugvás és a béke helyett egy sátánista szekta hangulatát éreztem. Nagyon elvont és félelmetes hatása volt a helynek, illetve az embereknek.

Szívem szerint porig égettem volna az egészet,ezt váltotta ki belőlem.

Nektek mi a véleményetek róla?

2021. ápr. 23. 22:12
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
15%

Jézust, amikor elfogták a katonák a Getsemáné kertben, akkor Péter apostol elővette a kardot, és levágta az egyik katona fülét. Jézus rászólt Péterre, majd meggyógyította a sebesült katonát. Ez a kereszténység.

Sajnálatos módon a történelemben a IV. században a széthulló római birodalmat egyesíteni akaró politikusok, és a római császár egy világvallást találtak ki a hét dombon, amelynek keresztény és pogány elemei is voltak. Ez a római katolicizmus, amely államvallássá vált, és istentelen módon tűzzel-vassal kezdtek el terjeszteni. Lásd magyarok "megtérése": némely engedetlen magyar szemét kinyomták a római térítő papokat kísérő római katonák. Ezt az élő Isten is elítéli. És természetesen jómagam is.

Az igazi keresztények nem gyilkolnak. Egy személyes példát hadd meséljek el. Nekem van egy nazarénus keresztény családból származó ismerősöm, aki többször volt börtönben amiatt, mert a keresztény hite miatt nem fogta meg a fegyvert a katonaságban. Inkább ment a börtönbe.

2021. ápr. 24. 22:52
 22/24 anonim ***** válasza:
97%
Ilyenkor rájövök, hogy mennyire jó is vallás nélkül élni...
2021. máj. 6. 16:11
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Jó hely, de nem kell beállni egy szektába sem, mert akkor nem ereszt, Külső szemlélést javaslok.
2022. okt. 30. 21:06
 24/24 anonim válasza:

Szerintem ha a negatív érzéseidet szeretnéd megérteni a hellyel kapcsolatosan, beszélj olyanokkal, akik hasonlóképpen voltak ott, vagy esetleg szolgálatot teljesítenek. Illetve olvass interjúkat vagy blogposztokat esetleg olyanoktól, akik ellátogattak oda, így érzékletesebb képet kaphatsz magáról a helyről, vallásról, attól függően, hogy mi érdekel.

Néhány tapasztalat:

[link]

[link]

2023. júl. 19. 14:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!