Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Csak engem nyomaszt a Krisna-v...

Csak engem nyomaszt a Krisna-völgy Somoigyvámoson?

Figyelt kérdés

Hát sajnos voltam ma ott...valahogy a megnyugvás és a béke helyett egy sátánista szekta hangulatát éreztem. Nagyon elvont és félelmetes hatása volt a helynek, illetve az embereknek.

Szívem szerint porig égettem volna az egészet,ezt váltotta ki belőlem.

Nektek mi a véleményetek róla?

2021. ápr. 23. 22:12
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem a saját hangulatodat vagy depressziódat (stb..?) vetítetted ki a helyre. Lehet, hogy túl nagy elvárásaid voltak, és a csalódottságot vetítetted vissza. A fejedben lesz a hiba, nem a helyben.
2021. ápr. 24. 09:38
 12/24 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem gyönyörű és nagyon jó élmény volt, amikor ott lehettem. Egy ideig segítettem is a krisnásoknak. Egy nagyon befogadó és békés közegnek ismertem meg őket. Sokkal többet jelent nekem, mint amit a kereszténység valaha.

Valószínűleg a saját frusztráltságodat vetítetted ki rájuk, így a probléma veled van, nem velük.

2021. ápr. 24. 10:11
 13/24 anonim ***** válasza:
14%

A Biblia szerint a krisna vallás a több ezer istenével hamis vallás, aminek az atyja a sátán. Ezt érezhetted meg ott.

Lehet, hogy én is azt érezném, ha elmennék, hogy szegény emberek, mibe keveredtek bele, jobb lenne nektek kiszabadulni innen!

De elégetni nem szabad, vallásszabadság van. Lehet nekik szólni, hogy hagyják abba a bohóckodást! :) Hátha észhez térnek! Ennyit tudunk tenni.

2021. ápr. 24. 20:10
 14/24 anonim ***** válasza:
35%

Én pont ugyanezt gondolom a kereszténységről. Milyen érdekes.

2021. ápr. 24. 20:15
 15/24 anonim ***** válasza:
0%

Ezért jó, hogy van vallásszabadság! :)

Sok krisnás van a pokolban, gyötrettetnek a lángok között, már tudják, hogy hamis vallásba keveredtek bele, de nem tudnak feljönni, elmondani nektek.

2021. ápr. 24. 22:08
 16/24 anonim ***** válasza:
68%

Talán jártál ott, hogy ilyen jól tudod?

2021. ápr. 24. 22:11
 17/24 anonim ***** válasza:
11%
Nem, de Jézus tanított a pokolról, ahol a hitetlenek és a hamis vallás követői, pl. krisnások, buddhisták vannak.
2021. ápr. 24. 22:17
 18/24 anonim ***** válasza:
52%

A buddhisták pedig mást tanítanak és mindenki a saját hitét tartja igaznak, viszont veled ellentétben nem állítják tényként, hiszen nincs egyik hitre se bizonyíték. Ezert hit és nem tény.

2021. ápr. 24. 22:24
 19/24 anonim ***** válasza:
11%

Jézus igaz tanító volt, mert Isten feltámasztotta a halálból. Ezért Jézus tanítása igaz.

Buddha hamis tanító volt, mert még életében is tévelygett: azt állította egy mérges gombáról, hogy ezt csak a "Magasztos" (értsd: csak ő) tudja megemészteni. Elkészítették a gombát, majd parancsolta, hogy a szerzetesei ne egyenek belőle, mert ezt csak ő tudja megenni (a Magasztos). Megette a mérges gombát, majd véres hasmenés közepette agonizált, majd meghalt.

No comment.

2021. ápr. 24. 22:30
 20/24 anonim ***** válasza:
94%

Pont az ilyen öntelt gondolkodás miatt nézik le a keresztényeket. Ateistaként mindkettőt mesének tartom, de legalább a buddhisták valódi értékekkel bírnak és nem ilyen agresszívak. Nézd meg hány háború, vérrontás és kivégzés tudható be a kereszténységnek és mennyi a buddhizmusnak. ;)

2021. ápr. 24. 22:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!