Csak engem nyomaszt a Krisna-völgy Somoigyvámoson?
Hát sajnos voltam ma ott...valahogy a megnyugvás és a béke helyett egy sátánista szekta hangulatát éreztem. Nagyon elvont és félelmetes hatása volt a helynek, illetve az embereknek.
Szívem szerint porig égettem volna az egészet,ezt váltotta ki belőlem.
Nektek mi a véleményetek róla?
pl. miert?
hany tehenet aldoztak fel eppen?
A krisna hívők konkrétan próbálnak minél békésebben élni és senkinek sem ártani, te meg odamész és porig égetnéd őket. Hát gratulálni tudok csak...
Ha nem tetszik, akkor ne menj oda közéjük, ennyire egyszerű a megoldás. Csak nem kényszerített rá senki.
(Amúgy nekem csak jó élményeim vannak velük, szerintem kedves emberek általában, meg nagyon szép a hely, ahol élnek.)
-ed...
igen, termelnek maguknak sokmindent, segitenek is masokon vagyis jotekonykodnak is, tehat nem azert termelnek maguknak hogy masokkal ne keljen foglalkozniuk
Nekem se nyerte el a tetszésemet. Én untam.
(Még mielőtt valaki belém kötne 13 voltam és kötelező családi program volt a részvétel. A kocsiba 40 fokba megdöglöttem volna.)
"Szívem szerint porig égettem volna az egészet" Nem, nem csak téged nyomaszt az a hely, Kérdező! Bizonyára vannak más bolondok is rajtad kívül.
Kezeltesd magad, mielőtt elhatalmasodik rajtad a bajod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!