Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Helyes dolog a szentekhez...

Helyes dolog a szentekhez imádkozni?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 23. 21:32
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
32%
Van az apcselbe egy olyan rész mint mikor a pogányok leterdelnek az apostolok előtt és áldozatot akarnak bemutatni nekik, erre azt mondja Péter hogy mi is csak emberek vagyunk ne kövessetek el ilyen bűnt. De a bibliát nézzük sok ehez hasonló példa van. De ahogy az evangéliumba a is le van írva ami emberek előtt magasztos az Isten előtt utálatos. Van egy olyan jelenések könyvében mikor János apostol le akar terdelni az angyal előtt, az angyal pedig azt mondja ne tedd, csak az Istent imadd.
2021. júl. 29. 14:45
 32/35 anonim ***** válasza:
32%
Péter is meg a többi tanítvány is ugyanolyan emberek voltak mind mi, egyszerű halászok, írástudatlan emberek ahogy a biblia írja, tehát nem Istenek!
2021. júl. 29. 14:48
 33/35 anonim ***** válasza:
28%
Péter apostol soha nem vett fel római császári ruhát! És nem imádkozott Jézus anyjához sem!
2021. júl. 30. 21:29
 34/35 anonim ***** válasza:

4-es válaszolónak:

"Én azt szoktam mondani, hogy ha akarok valamit, akkor a főnökhöz fordulok, nem a titkárnőjéhez."

Egyet értek, én is a főnökömnek mondom el, amit akarok. Viszont mindig a titkárnőjén keresztül jutok be hozzá.

2021. szept. 20. 07:09
 35/35 anonim ***** válasza:
40%

Isten egy közbenjárót adott Isten és az emberek között: az ember Krisztus Jézust! Ő Istennek a felhatalmazott közbenjárója!

Ha más közbenjáróhoz mész, nem az Isten által felhatalmazotthoz, nagy a veszély, hogy máshová jutsz: Ég Királynője a Bibliában egy hamis istennő, aki a sátánhoz vezet el.

"

A fiak fát szedegetnek, az atyák gyujtják a tüzet, az asszonyok pedig dagasztanak, hogy az ég királynőjének béleseket készítsenek, és az idegen isteneknek italáldozatokkal áldoznak, hogy engem felingereljenek.

"

2021. szept. 20. 18:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!