Judaisták és vagy zsidó származásúak! Mit kéne csinálni?
Keresztyén vagyok de részben zsidó származású. Talán azért próbálok nem hipokrata keresztyén lenni mert nem vagyok goyim de Jézus-t vallom a zsidók Királyának lenni!
Olyan szintű a keresztyén közösség hogy katasztrofális. Nincs kedvem vitatkozni "keresztyének" miatt hogy miért kéne a Mózesi törvényt megtartani stb. Nagyon idegesítő hogy látni 1 vallási prédikáort vagy papot és szakálla leborotválva és még neki állna följebb. Zsidó keresztyén közösségek nincsenek igazán ahol külön olyanok volnának akik zsidók és keresztyének de ők inkább a vallásos kerestyénekhez mennének és látszik hogy tűrnék a keresztyén hipokráciát. Nem tartják a Sabbat-ot, Mózesi törvény, ha sorolnám az ujjam fáradna. OLyan illetők vallják magukat keresztyénnek hogy nem csoda hogy ha 1 judaista zsidó látja amiket írkál futva menekülne a keresztyénségtől ami engem nagyon zavar mert nem akarok judaista lenni de jó volna ha a keresztyének nem hipokrataként volnának akik meg merik kérdezni dolgot mint hogy "milyen Törvényről szólsz" hasonlók. Szakállatlan pap ne prédikáljon a templomban ahova megyek.
A próbléma hogy a legnormálisabbnak a zsidó származású vallásosak tűnnek de ők judaisták és ha rájönnek hogy keresztyén vagyok fordulnának tőlem a sajnos igazán hipokrata és önzőségből és nem igazság miatt hívő keresztyének miatt.....és nem is hallgatják meg a másik oldalt az új testamentomot mert azok alapján amiket látnak nem csoda ha tényleg megtévesztésnek néznék ahoz hasonlítva hogy 1 judaista tényleg jár a zsinagógába Biblia tanulmányozás ünnepek Sabbat Törvény szakáll a női jogok gyűlölete stb. amit a keresztyéneknek is kéne vallaniuk. Nem akarok keresztyén közösségbe járni ahol hipokraták vannak de a judaista zsidók nem szeretnének engem mert keresztyén vagyok és nagyon negatívan állnának hozzá a keresztyénséghez. Mit kéne csinálni "too bad" eset vagy kéne választani 1 oldalt? Igazságra nyitottan lehetne vitázni hogy szerintük Jézus miért nem volna messiás stb. de azt hinnék hogy fogult és erőszakos keresztyén vallási térítő volnék aki nem használna érveket stb. mint 1 álkeresztyén. Nem hiszem hogy örülnének nekem a judaisa zsidók és konvertálni nem akarok mint írtam de vitákra nyitott lennék de a másik oldalon is múlik. Ha volna 1-2 kivét aki keresztyén de tényleg keresztyén nem a modern """keresztyén""" aki vasárnap misézik (a nap napján SUNday-on mint a napimádó pogányok) nem mészárolja le a szakállát (közként is szégyen nem hogy papként) megtartja a törvényt a sabbatot és nem kap ideggörcsöt ha szerintem nincs joga 1 nőnek válni 1 oldalúan és ha a többnejűségnek totál átlagos és normálisan fogadott dolognak kéne lennie a keresztyénségben (az o !!ÉS!! uj testamentom alapján is) akkor már jobb volna a helyzet de ha vadásznék is nehezen találnék kivétet a keresztyének között sajnos amit tényleg sajnálok.
Mit kéne tenni?
"3Móz 19:14 Süketet ne szidalmazz, és vak elé gáncsot ne vess; hanem félj a te Istenedtől. Én vagyok az Úr."
A többit írom privátban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!