Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Bűn-e fogamzásgátlás?

Bűn-e fogamzásgátlás?

Figyelt kérdés
Szerintetek Isten szemében bűn-e a fogamzásgátlás, a teherbeesés művi megakadályozása?
2010. aug. 22. 08:31
1 2 3 4
 31/32 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy bűn, de Jézus irgalmas és mindenkit szeret, még a bűnösöket is. :-)
2010. okt. 24. 14:38
 32/32 Mia válasza:

Sziasztok !

Véleményem szerint, majd ha én bűnös vagyok (h használok fogamzásgátlót ) akkor majd halálom után isten meg bűntett

én nem vagyok az a buzgó katolikus se református. Egyáltalán nem !!!!!!!!élem az életem ahogy egy normális ember is teszi, és az normális és nem lehet megmásítani a két ember közti testi vágyat ... És az pedig eleve jó hogy felfogja a nő, h amíg nincs saját identitása miért szülne világra egy gyereket, ha nincs állandó KOMOLY kapcsolata, azt a gyereket még fel is kell nevelni, gondját viselni, anyagi háttért mellé tenni,(apai és anyai részről ) h a legjobbat kapja. NEM PEDIG CSŐLÁTÁS SZERŰEN KIJELENTENI: NEM, CSAK GYEREKNEMZÉS CÉLJÁBÓL,,,, !!!!! és ÉSZRE SE VENNI A SOK SZEGÉNY EMBERT INDIÁBAN.AFRIKÁBA, ÉS AKÁR MAGYARORSZÁGON .. . Igen haragszok rájuk a papokra mert bort isznak vizet prédikálnak .. azt sem hiszem el h mondjuk mielőtt papok lettek volna, ők nem voltak szerelmesek kb. PLÁTÓIN is ... ők nem éreznek fájdalmat szomorúságot ,ha az éhező gyerekek szemébe néznek ???????

HÁT TEGYENEK MÁR ELLENE VALAMIT !!!!!

AMÚGY MEG ne h már férfiak mondják meg a nőknek, h mikor és hogy szüljenek gyereket , ez tiszta vicc...

én csak annyit akarok mondani, h hiszem h van Isten biztos is van, mert ez az egész ÉLET VILÁG és MINDENSÉG nem jöhetett volna létre ha valaki a szerkezetet be nem indítja pl.(ŐSROBBANÁS) és NEM HINNÉM H EZ AZ OKOS személy ILYEN BUTASÁGÉRT MEGBŰNTETNI AZ EMBERI FAJT ...

Persze lehet nem egyetérteni CSŐLÁTÁS SZERŰEN A FALNAK ROHANNI, TESSÉK CSAK !!!!!!!

Köszönettel:

18 éves L

2011. ápr. 25. 06:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!