Szoptatás alatti fogamzásgátlás?
Én cerazettet szedtem, de ugyan az végülis!
Nekem azt mondta a dokim,ha abbamarad a szopi, még max két hónapig szedhetem!Aztán váltani illik! :)
A cerazette és az azália nem gyengébb fogamzásgátló, hanem pl a vérzékenyeknek (mivel folyamatosan kell szedni és nincs mensi)egyéb már betegségben szenvedőknek )pl akik vérhígítót azednek trombózis miatt) és természetesen szoptató anyáknak írjáknak fel!
Valóvan kevesebb a hormontartalma ezért kell nagon figyelni hogy csaknem ugyanazokban ai időpontokben vegye be a nő!
Szóval simán véd a teherbeeséstől akkor is ha nem szoptatsz, csak nem ajánlatos ha minden rendben van ilyen gyógyszert szedni!Mert addig a ciklus sem áll vissza!
A szoptatás abban az egy esetben véd a teherbeesés ellen ha nem telik el két szopi között 6 óra hossza!Éjjel sem!Ha valaki így akar védekezbi akkor aztfejéssel pontosan be lehet állítani! :)De ez nme a kérdéshez tartozik csak legyünk tisztában a dolgokkal és ne higgyünk a hülyeségeknem és a felületes információknak!
3. voltam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!