Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Császár után 2hóval, szoptatás...

Császár után 2hóval, szoptatás alatt megbízható fogamzásgátlás?

Figyelt kérdés
2010. jan. 10. 18:29
 1/9 anonim ***** válasza:

Van tabletta, ami ilyenkor szedhető, ún minitabletta. Csak progeszteron van benne, így a hatása nem olyan megbízható, mint az egyébként is szedhető tablettáknak.

Nem tudom, létezik-e még pesszárium, mert az spermaölő zselével kombinálva eléggé megbízható, a terhességi indexe megegyezik a gumiéval.

Egyébként marad a gumi. Illetve kérdezd meg az orvosodat a sprálról, bár én azt sose rakatnék be.

2010. jan. 10. 20:44
 2/9 anonim ***** válasza:
óvszer
2010. jan. 10. 21:14
 3/9 anonim ***** válasza:

Abszolút nem vagyok járatos ebben a témában, az egyik barátnőmnek valami gyűrűje volt, amit fel kellett helyezni a méhszájhoz és ott is maradt. Annyi új módszer van már, én teljesen lemaradtam e téren.

Nagyon úgy látszik, hogy egy orvost kell majd megkérdezned. Nem tolonganak a válaszok.

35+4 hetes

2010. jan. 10. 21:36
 4/9 anonim ***** válasza:
Minipill tabletta, bár az van akit nagyon "megdagaszt". A másik a hüvelygyűrű. Ám mindkettőhöz recept kell.
2010. jan. 10. 21:56
 5/9 anonim ***** válasza:
Szia! A dokim szerint a legmegbízhatóbb a tabletta. Szoptatás alatt két fajtát lehet szedni az egyik a Cerazett a másik az Azalia. A kettő igazából ugyan az, csak más a gyártó. Én az Azaliat szedtem, de rendesen bekavart nekem, hánytam, elapadt a tejem stb. (egyébként régen is szedtem már tabit, de attól is rosszul voltam, úgy látszik én ilyen vagyok) abba hagytam és most Pharmatex hüvelykrémmel védekezünk, nem olcsó, de meg lehet venni egészség kártyára és a dokim szerint elég biztonságos.
2010. jan. 12. 10:29
 6/9 anonim ***** válasza:
szia,én is császáros vagyok énis tabit szedtem de nem ajánlom nagyon bekavarahogy az elöttem iró is tapasztalta nállam is ezek voltak a tünetek 1 hó után abba is hagytam,én is Azaliat szedtem.ugyhogy maradt a gumi mint védekezés mig szoptatok.
2010. jan. 12. 10:53
 7/9 anonim ***** válasza:
Én Cerazettet szedtem 9 hónapig és semmi mellékhatása nem volt.
2010. jan. 12. 12:05
 8/9 anonim ***** válasza:
a hurok miért nem jó? nekem lilly gold van felhelyezve és semmi gondom, császár volt.
2010. jan. 12. 15:56
 9/9 anonim ***** válasza:
hát a spirál? régi nevén hurok, nagyon is jó, nem is fáj a feltetetés, semmit nem kell vele foglalkoznod, évente egyszer úgyis mész nődokihoz és aakor arra is ránéz UH-n
2010. jan. 12. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!