Hisztek Istenben?
Én hiszek és bízok benne, de csak a szívem mélyén. Nem kürtölöm világgá, hogy hívő vagyok, nem igazán járok templomba; viszont minden este megköszönöm neki az a sok jót amit kapok tőle, hogy vigyáz rám és a családomra. Van, hogy ha épp egyedül vagyok, gyújtok egy gyertyát és beszélek vele egy kicsit. Megnyugtatja a lelkem, főleg amikor bajban vagyok/szomorú vagyok/beteg vagyok vagy a családom. Engem eddig mindig megsegített, bármit kértem tőle. Ti is megkaptok mindent amit kértek tőle és meg is szoktátok köszönni?
Előre szólok, ha nem hiszel benne, ne írj semmit ide, mert csak időpocsékolás a számodra. Ide az Isten hívők válaszát várom.
Köszönöm előre is!
17/L
Még mindig nem kaptam választ a kérdésemre 😣
De amúgy ezen én is rengeteget elgondolkodom amit a 43. írt :D
Például az én hittan tanarnom is ilyen mint ez a kérdező meg van róla győződve hogy minden úgy van ahogy azt ő gondolja. De én tényleg nem értem az ilyen embereket akik ilyenekben hisznek, bár lehet hogy velem van a baj nem tudom...
Hiszek Istenben, úgy érzem rengetegszer alakítja úgy a dolgokat, hogy jó legyen nekem. Szoktam Hozzà fohàszkodni, és eddig még minden jóra fordult.
De ha balszerencse érne, akkor is hinnék.
Muszlim vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!