Én hiszek és bízok benne, de csak a szívem mélyén. Nem kürtölöm világgá, hogy hívő vagyok, nem igazán járok templomba; viszont minden este megköszönöm neki az a sok jót amit kapok tőle, hogy vigyáz rám és a családomra. Van, hogy ha épp egyedül vagyok, gyújtok egy gyertyát és beszélek vele egy kicsit. Megnyugtatja a lelkem, főleg amikor bajban vagyok/szomorú vagyok/beteg vagyok vagy a családom. Engem eddig mindig megsegített, bármit kértem tőle. Ti is megkaptok mindent amit kértek tőle és meg is szoktátok köszönni?
Előre szólok, ha nem hiszel benne, ne írj semmit ide, mert csak időpocsékolás a számodra. Ide az Isten hívők válaszát várom.
Igen, hiszek. És én Istenben hiszek, nem a vallásban. Otthon imádkozom és szerintem nincs szükség közvetítő papokra.
2021. ápr. 19. 19:22
14/46 anonim válasza:
"Hisztek Istenben?"
"Mi olyan nehéz abba, hogy aki nem hisz Istenben, az ne írjon ide?"
Az ilyen kérdés törlését érdemelne.
2021. ápr. 19. 19:24
15/46 anonim válasza:
Bármit kérsz tőle, azt megkapod? Például?
2021. ápr. 19. 19:28
16/46 A kérdező kommentje:
Elnézést mindenkitől, akinek bármi kellemetlenséget okoztam, Isten is azt akarja, hogy fogadjam el azokat akik kissé sérültek agyilag. Kár volt kiírnom ezt a kérdést, remélem törlődik. Akinek van esze, az tudja, hogy helyesen csináltam, mert direkt kijelentettem, hogy az ne írjon, aki nem hisz benne és ezért háborodtam fel, mert volt aki mégis írt. De nem gond, felejtsük el az egészet. Az pedig veletlen volt, hogy ezotériába tettem. Elnézést érte mégegyszer. Remélem így már nem szekáltok, 2x is elnézést kértem. De nem kell a megbocsájtásotok, elég ha Isten megbocsájt.
2021. ápr. 19. 19:29
17/46 anonim válasza:
"ha nem hiszel benne, ne írj semmit ide" What? Kérdező egy kicsit képzavarban van :-)
2021. ápr. 19. 19:29
18/46 anonim válasza:
Nem hiszem el hogy ennyire buta vagy. Szerintem, csak trollkodsz...
2021. ápr. 19. 19:33
19/46 A kérdező kommentje:
Jó, igazatok van, úgy kellett volna feltegyem a kérdést, hogy aki hisz Istenben, hogy segítette már meg és milyen módon. Módosítanék de nem tudok. Mostantól fejezzétek be a válaszokat kérlek.
2021. ápr. 19. 19:37
20/46 anonim válasza:
#20 tejesen mindegy, ugyan úgy írtak volna, mint most.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!