Hisztek Istenben?
Én hiszek és bízok benne, de csak a szívem mélyén. Nem kürtölöm világgá, hogy hívő vagyok, nem igazán járok templomba; viszont minden este megköszönöm neki az a sok jót amit kapok tőle, hogy vigyáz rám és a családomra. Van, hogy ha épp egyedül vagyok, gyújtok egy gyertyát és beszélek vele egy kicsit. Megnyugtatja a lelkem, főleg amikor bajban vagyok/szomorú vagyok/beteg vagyok vagy a családom. Engem eddig mindig megsegített, bármit kértem tőle. Ti is megkaptok mindent amit kértek tőle és meg is szoktátok köszönni?
Előre szólok, ha nem hiszel benne, ne írj semmit ide, mert csak időpocsékolás a számodra. Ide az Isten hívők válaszát várom.
Köszönöm előre is!
17/L
Csak egy igaz Isten van: a benned is élő.
Manapság különösen fontos a hit. Meg lehet nézni, hogy mi történik az istentelenekkel...
Isten, ha létezne, nem engedett volna egy ilyen "kérdést" kiírni ide. Ő pirult volna helyetted.
De talán még tanulhatsz ebből.
Legközelebb, ha téríteni akarsz, indíts blogot.
Ha pedig csak az önbizalmadat növelni, akkor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!