Szerintem amíg ti ezen vaciláltok elfelejtitek a jelent ami volt az már elmúlt ami lesz az még kifürkészhetetlen, persze mi döntünk hogyan cselekszünk, de hogy meny vagy pokol az nincs, ha mindenki azt vakerassz hogy a lélek örök. Különben ha isten meg adta a lehetőséget a választásra, akkor arra is hogy döntsek a hitemrőlis... Szóval a lényeg lényegében lényegtelen.
2021. ápr. 10. 00:52
32/38 anonim válasza:
Magyarországra gyári munkásnak.
2021. ápr. 10. 13:05
33/38 anonim válasza:
Isten kirekesztő, azonban a Sátán liberális.
2021. ápr. 11. 20:31
34/38 anonim válasza:
Hát ha a hatos mondja jól, akkor tényleg meg kell bszódni. Mindegy, hogy hogyan, miért, mivel, mikor.
2021. máj. 6. 06:29
35/38 anonim válasza:
Purgatórium😄😃. Onnan csak teszik valahova.
2021. júl. 10. 23:53
36/38 anonim válasza:
Isten kegyelmes, te nem valószínű, hogy pokolra kerülsz, ha Istenhez akarsz tartozni. Csak el kell töltened egy időt a purgatóriumban, mielőtt belépnél a mennyországba.
2021. júl. 12. 17:09
37/38 anonim válasza:
Én sosem tartottam igazságosnak ezt a purgatóriumos dolgot. Persze, mind hibázunk, és ezek a hibák (melyekből egész életünk alatt szépen gyűlnek a bűnök), ha átváltjuk időre őket, gondolom csomó kijön. Én pl az összes eddigi bűnöm miatt már valószínűleg éveket töltenék a purgatóriumban. És aki meg tényleg komolyabb bűnt (pl emberölés) követ el, azt meg inkább hagyjuk, mert az ott is hosszútávra tervezheti a bulit.
Szerintem Isten nem akarna minket büntetni. Ez a purgatórium is véleményem szerint inkább egy emberi agyszülemény, hogy magunkat és másokat kössünk egy általunk igaznak és jónak tartott irányhoz. Aki nekünk tetszően cselekszik, az ugye csak jó lehet, az megy a mennybe. De aki mondjuk lopott egy répát még anno a középkorban az urától, mert nem volt mit ennie a családnak, az ment a pokolra.
2021. júl. 13. 05:51
38/38 anonim válasza:
Bibliaba levan irva, aki az Isten jelevel van megjelölve az az örök életre aki a fenevad belyegevel vagy nincs megbelyegezve az elpusztul a tűzben
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!