Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha valaki sem Istenhez, sem...

Ha valaki sem Istenhez, sem Sátánhoz nem akar tartozni, hova kerül ?

Figyelt kérdés
Mi van akkor, ha valakit Isten is és Sátán is kitagad ?

2021. ápr. 6. 20:48
1 2 3 4
 11/38 anonim válasza:

Kedves kérdező,

Lelked mind a 21g itt ragad majd a földön ,de ahogy már felettem is írták a Sátán nem tagad ki sose.

2021. ápr. 8. 08:40
 12/38 anonim ***** válasza:
47%
A sátán nem tagad ki senkit! Aki nem hisz Jézusban, nem hisz Istenben az önmaga utasítja el magától az örök élet és a feltámadás lehetőségét! Azaz, ha valaki elutasítja Jézust és Istent, azt tárt karokkal várja a sátán! Ugyanis az örök élet elutasítása automatikusan az örök élet kárhoztatását vonja maga után!
2021. ápr. 8. 13:02
 13/38 anonim ***** válasza:

Kedves szaja!

Csak szólok, hogy a kereszténységen kívül még 8000 másik vallás létezik, és a többségük nem rosszabb nála.

Ezt kérlek, vedd figyelembe legközelebb.

2021. ápr. 8. 13:10
 14/38 anonim ***** válasza:
hakuna matata
2021. ápr. 8. 13:15
 15/38 anonim ***** válasza:

Kedves #13# - as!

"Csak szólok"

Nem igazán értem a az írásodat! Én a kérdésre válaszoltam!

A vallásokat pedig hagyjuk, mert a vallások azért vallások, mert emberi kitalációk, emberi dogmák, szabályok, szokások, szertartások, törvénykezések stb.

Te megemlítettél 8000 (ami valótlan és kamu, eltúlzott nagyzás) vallást, de én kitalálok és megalkotok mellé még 200 vallást!!! Figyelembe vettem!!!

Te nem vetted figyelembe azt, hogy itt nem vallásokról van szó, hanem arról, hogy mi lesz az emberrel a testi halála után, ha hitetlen! Sem Istenben sem a sátánban nem hisz! Mi lesz vele, hova kerül testi halála után!

"Csak szólok"

Te meg jössz itt nekem légből kapott 8000 másik vallással!!! Nevetséges!!!! Nem gondolod???

2021. ápr. 8. 19:29
 16/38 anonim ***** válasza:

szaja!

Én nem hirdetném ennyire hangosan, ha ilyen buta lennék.

Pontosan mennyivel is több vagy jobb a te vallásod, mint a többi?

2021. ápr. 8. 21:30
 17/38 anonim ***** válasza:

"Te nem vetted figyelembe azt, hogy itt nem vallásokról van szó, hanem arról, hogy mi lesz az emberrel a testi halála után, ha hitetlen! Sem Istenben sem a sátánban nem hisz! Mi lesz vele, hova kerül testi halála után!"

Tehát a hívőknek lesz túlvilág, aki meg nem hisz annak nem??????

2021. ápr. 8. 21:52
 18/38 A kérdező kommentje:
Miért nincs 3. út ? Annyira nem tartom magam jónak, hogy Istenhez kerüljek, de annyira gonosznak se, hogy a Pokolban rohadjak (nem vagyok se Sztálin, se Hitler, se tömeggyilkos, se milliárdokat sikkasztó politikus), illetve nem szívesen fürdenék a tüzes lávában... Lehet Isten nem fogad be engem, vagy én nem tudom teljesen őt befogadni, de mi van, ha Sátánnak is beintek, hogy menj a francba, nem kellesz nekem ?
2021. ápr. 8. 22:05
 19/38 anonim ***** válasza:
Ha csak a kereszténységben gondolkodsz, akkor csak ez a két utad van, más lehetőség nincs. Ott nem te döntöd el. Ha az isten nem kér belőled, a sátán nem utasít vissza.
2021. ápr. 8. 22:12
 20/38 A kérdező kommentje:
19: Ha nem is tudok teljesen Istennek tetsző életet élni, akkor sem akarok elégni a tűzben. Olyan nagy bűnöm nincs szerintem, írtam. Kell a francnak Sátán !! Akkor max kerüljek valami köztes helyre, de ne a pokolba..
2021. ápr. 8. 22:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!