Miert hisz meg mindig ennyi ember isten letezeseben?
"rengeteg logikus magyarazatot"
Más meg ennek ellenkezőjére talált logikus magyarázatot. Úgy látszik, hogy a logika kicsit szubjektív, neked ez a logikus, másnak az.
"Miert hisz meg mindig ennyi ember isten letezeseben?"
2021-ben még nem hiszel Istenben? Nem véletlen, hogy még a valláskritika rovatot sem találtad el. Örülőnk, hogy a héten ismét megvilágosodott valaki, és ismét megkérdezte ezt.
A kérdés helyesen: 2021-ben még hisz valaki az evolúcióban és a materializmusban?
"rengeteg logikus magyarazatot lehet talalni arra hogy a tudatos, mindenhato isten nem letezik"
És rengetegszer rengeteg magyarázatot lehet találni arra, hogy létezik. Próbáld meg, menni fog!
"viszont az emberek meg mindig hisznek benne es ez termeszetesen nem inteligencia kerdese az en velemenyem szerint"
Van, aki érzésből hisz, de van, aki logikailag bizonyosodott meg, hogy van Isten. Az istenérvek nehezek, egyszerűbb a hazug, istent tagadó érveket befogadni, ez tény
" es ez termeszetesen nem inteligencia kerdese"
Nem is. Legfeljebb intelligenciáé. :)
Csak egy kerdes:
Miert nem en vagyok meggyozodve arrol, hogy isten letezik? Hiszen nem lehet csak ugy a hitet eldonteni, hogy most akkor "en hiszek benne" es ennyi, azt altalaban a korulmenyek hatarozzak meg (Hogyan nottunk fel, melyik orszagba szulettunk, milyen esemenyek tortentek velunk stb.). Tehat nem kizarolag en vagyok az oka hogy nem hiszek benne es a hitet nem lehet az embernek magara eroltetnie. Nekem nincs bajom a legtobb emberrel aki hisz csak azokkal akik nem hajlandoak vitat nyitni errol.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!