Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jehova Tanúi! Hogy működik a...

Jehova Tanúi! Hogy működik a kitagadás?

Figyelt kérdés
A barátom édesanyja jehovista emiatt nem örül a mi kapcsoltunknak. Eddig elfogadta, együtt élt vele, de most ott tart a helyzet, hogy vagy Őt és a vallást választja, vagy engem. A kérdésem az lenne, hogy ilyenkor hogy működik a kitagadás? Tényleg el kell költöznie és soha többet nem áll szóba vele a családja?

2021. márc. 9. 17:35
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
89%

Egy ismerősöm révén voltam néhány J.T. gyűlésen ! Rideg volt minden! Pláne mikor megtudták, hogy én nem vagyok J.T.-tag. Senki sem volt közvetlen és segítőkész. Végighallgattam a sok sületlenséget és ostobaságot a 144000-ről aztán a kehyér és Bór körbeadását. Senki nem ehetett, törhetett vagy ihatott belőle csak tartani kellett az edényt elmélkedni és aztán tovább adni!!!!

Nevetséges és szomorú is egyben!!!

2021. márc. 16. 10:07
 22/22 SIDLER22 ***** válasza:
93%

(2. Vagyok)

Nyilván ehhez a te együttérzésed is kéne és hinned benne. Ezt persze nem lehet senkitől elvárni, hogy így tegyen. Mondjuk én sem értem, hogy minek hívják el az ismerőseiket mindig a megemlékezésre. Ez valami olyasmi, hogy muszáj mindenkit elhozni mer +100 érdek nélküli ember nélkül nem ér semmit? Vagy pontosan mire jó ez? Az emberek meghívják családtagjaikat, rokonaikat ők meg ugye már csak tiszteletből elmennek. Végighallgatják és ennyi. Nem sok értelme van.

(Én még amikor idézőjelesen "közéjük tartoztam" és először adták a kezembe [mert ugye 9-10 éves kor alatt nem nagyon adják a kezedbe...mert az alatt kis hülyegyerek vagy, vagy nem tudom...] azt hittem, hogy meg kell vizsgálni, hogy jó lett-e 😄 és megszagoltam majd elhúztam a számat, hogy "hmm ez nem lett rosz" azt tovább adtam 😄 természetesen jól lebasztak...)

2021. márc. 16. 10:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!