Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ha valaki jó ember de nem...

Ha valaki jó ember de nem hívő pokolba jut?

Figyelt kérdés
Lehetsz akármilyen jó, szétszórhatod a pénzed, etetheted az éhezőket ha nem fogadod be Jézust akkor pokolba kerülsz. Milyen Isten az ilyen? Én ebből kérek. De hiszem hogy csak a papok írták át a bibliát Isten jó es szeret minket azért hozott életre minket nem azért hogy a pokolba kerüljünk. Milyen Isten az aki ha valaki nem tér meg örökké tüzes tóban égeti kínozza, gyötri az embert? Ilyen nem létezik. Hiszem hogy az Úr jó és irgalmas. A papok meg a vallási vezetők pedig felelem keltők. Baptista vagyok, bemeritett, törekszem a jóra az Úrban és hiszem hogy örök eletem van ennyi Amen!
2021. márc. 1. 21:14
 1/7 anonim ***** válasza:
18%

Végre 1 gondolkodni vágyó hivő!

Üdv egy ateista.

2021. márc. 1. 21:23
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
A protestánsok szerint igen.
2021. márc. 1. 21:28
 3/7 anonim ***** válasza:
72%

1-es, ez egy troll,

gyere gyakrabban, ha szimpatikus, minden nap kiírja ezt

2021. márc. 1. 22:05
 4/7 anonim ***** válasza:
23%

Ateista barátunk a héten is kiírta ezt a marhaságát. Köszönjük! Szegény egyeske meg benyalta:) Bár a srác 2 acc-ról is szokott írni, vagy többről. elképzelhető, hogy ő az első is

"Ha valaki jó ember de nem hívő pokolba jut?"

Paradoxon. Nem lehet jó ember, ha nem hívő, mert a Szentlélek teszi krisztusivá az embert

"Lehetsz akármilyen jó, szétszórhatod a pénzed, etetheted az éhezőket ha nem fogadod be Jézust akkor pokolba kerülsz."

Van olyan ateista, aki elosztogatja a teljes vagyonát? Mutass már egyet! Vagy olyanra gondolsz, aki pl. 20 milliárdos vagyonából egymilliót jótékony célra használ? Marha nagy reszkír. Arányosan sokkal többet adakozik egy hívő.

"Én ebből kérek."

Akkor kárhozz el. Jól kicseszel velünk:)

2021. márc. 2. 06:26
 5/7 anonim ***** válasza:
45%

Kedves Kérdező!

Ilyen ember nincs, de ha létezne akkor talán üdvözülne. Ezt a Biblia tanitja.

Ezt a tanácsot Dániel próféta ajánlotta Nabukodonozornak, hogy az angyalok által hozott végzést ne hajtsák végre rajta:

Dán 4:24 Azért, oh király, az én tanácsom tessék neked, és vétkeidtől igazság által szabadulj és a te hamisságaidtól a szegényekhez való irgalmasság által. Így talán tartós lesz a békességed.

2021. márc. 2. 10:57
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen
2021. márc. 2. 11:27
 7/7 anonim ***** válasza:
30%

"De hiszem hogy csak a papok írták át a bibliát Isten jó es szeret minket azért hozott életre minket nem azért hogy a pokolba kerüljünk."

Igazad van. És a csúnya, gonosz "papok" ráadásul olyan buták voltak, hogy véletlenül benne hagyták a Bibliában ezt a részt:

(Isten) "azt akarja, hogy minden ember üdvözüljön és eljusson az igazság ismeretére." (1Tim 2,4). Hát igen, a Timóteushoz írt első levél már az Újszövetség vége fele van és a csúnya, gonosz "papoknak" nem volt idejük ezt elolvasni, ezért maradhatott benne.

Egyébként fel lehet ezt a kérdést tenni napjában akár 23-szor is, akkor is biztosan csak annyit írhatunk, hogy Isten az Igazságos Bíró és a halál pillanatában dől el az ember és isten között, hogy "hova kerül". Az Egyház senkiről nem mondta ki és nem is mondhatja ki, hogy biztosan elkárhozott.

2021. márc. 2. 15:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!