Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Vannak hívők a családodban?...

Vannak hívők a családodban? Ha igen milyenek?

Figyelt kérdés
2021. febr. 27. 13:34
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
83%
Vélemény? A 18-as egy tény megállapítás és egy másik válaszadó írta, mint a 17-est. A vélemény, hogy te azt írod, hogy ez ugyan az az ember írta. De tévedsz! És elég erkölcstelenül! :)
2021. febr. 27. 18:05
 22/32 anonim ***** válasza:
84%

"Én magam ilyen hívőkkel sosem találkoztam."

Ja ok, akkor biztos nem is léteznek, és bizti hazudok, hogy az én környezetemben szinte csak ilyenek vannak!

Szép kis gyanúsítgatás hívő létedre. :)

Másrészt meg igen, kiemeltem hogy keresztények, nem pedig buddhisták például. Ez is probléma már?

2021. febr. 27. 18:12
 23/32 anonim ***** válasza:
84%
Anyum szülei. Tipikus elvakult bigott hamis keresztények. Magukat kereszténynek hivő balga, eltévyelyedett istenkáromló teremtmények.
2021. febr. 27. 19:03
 24/32 anonim ***** válasza:
75%
Hálistennek nincsenek. Eddig bárhol találkoztam ilyenekkel, mind elvakult, szemellenzős, erőszakos. Nem általánosítok, biztosan vannak mások is, én többnyire ilyenekkel találkoztam eddig. Szóval örülök annak, hogy a szűk családon belül nincsenek ilyenek. A távolabbiban lehetnek, de velük meg ritkán találkozom, olyankor nem ez a téma.
2021. febr. 27. 19:48
 25/32 anonim válasza:
46%
Sajnos vannak...Fideszhívők
2021. febr. 28. 11:21
 26/32 anonim válasza:
67%
Anyai ág katolikus, apai református. Én katolikus vagyok, kiskorom óta rendszeresen járok templomba, tartom a szokásokat, örülök, hogy hívőnek neveltek. Sok kedves hívő embert ismerek, fiatalt, idősebbet egyaránt. Sajnos olyat is, aki nem túl rokonszenves, de szerencsére ők vannak kevesebben.
2021. febr. 28. 15:43
 27/32 kokomfitty ***** válasza:
81%
Vannak ilyenek is meg olyanok is meg olyan is akinél tök mindegy, mert bármiről ugyanaz az egy jut eszébe.
2021. márc. 1. 09:47
 28/32 anonim válasza:
78%
A szűk családban nincsenek. Én se voltam templomban soha.
2021. márc. 1. 11:53
 29/32 anonim válasza:
77%
"Köszönöm" a nulla százalékot, amiért leírtam a tényeket! Más is így tett, mégsem ennyit kapott. Komolyan, olyan elvakult ateisták vannak itt, hogy hihetetlen. Persze, nem emésztem magam, mert mit érdekel idegenek baromsága, ennek ellenére nyilvánvaló, hogy szemet szúrt.
2021. márc. 1. 11:58
 30/32 anonim ***** válasza:
0%
Mindenki abban hisz amiben akar, de ne akarja ráerőltetni senkire azt, amiben ő hisz ! Ilyen egyszerű lenne, de sajnos nem megy a dolog. Ezért vannak a vallási ellentétek is ! Öli egymást keresztény is, meg minden más hívő ! Ezért vagyok én napimádó, hiszek a nap istenben !
2021. márc. 6. 09:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!