A te egyházad mit tanít neked? Van üdvösséged?
Figyelt kérdés
2021. febr. 19. 18:53
1/24 anonim válasza:
Nekem hitem van. Egyhàzam nincs.
2/24 A kérdező kommentje:
És van üdvösséged?
2021. febr. 19. 19:24
4/24 anonim válasza:
Isten szavát tanítja. Mi nem üdvösségnek, hanem reménységnek nevezzük.
Isten azt ígérte, hogy örökké élhetünk az eredeti elhatározása alapján a Földön, a messiási uralom idején.
6/24 A kérdező kommentje:
Én a bibliai üdvösséget kérdeztem, amit Isten ígér. Szomorú, hogy az neked nincs.
2021. febr. 19. 21:17
7/24 anonim válasza:
Az üdvösség azt jelenti, hogy Isten olyan ajándékba részesíti amire méltónak találja. Az ajándék pedig örök élet, hiszen Jézus ezért halt meg. vissza vásárolta azt amit Ádám elveszített.
8/24 A kérdező kommentje:
Mondtam, én a bibliai üdvösségről kérdeztem, amit képtelenség kiérdemelni és a válaszodban elég lett volna annyi, hogy nem, neked nincs az egyházad tanítása szerint. Ne legyél már ennyi bőbeszédű, mert borzasztóan bosszantó, hogy állandóan fecsegsz, de nagyon ritkán válaszolsz a kérdésre. Neked nincs és kész.
2021. febr. 20. 10:07
9/24 anonim válasza:
Nem teljesen értem, az egyházam honnan tudná, hogy van-e üdvösségem? Egyrészt annyira nem ismer, hogy tudja, egyedül csak Isten. Másrészt a jövőbe se lát, hogy milyen életet élek majd pl 30-40-50 év múlva.
10/24 A kérdező kommentje:
Van, ahol tanítanak róla, én azokat kérdeztem, de magad is tudod, hogy jelen pillanatban van e üdvösséged.
2021. febr. 20. 10:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!