Igy érzitek ti is?
"Az ateisták általában abban is különböznek a hívőktől, hogy tudnak maguknak normális célt találni, ebben az életben."
Na, ezt pontosítanom kell, mert félreértés lett belőle, sajnos még a moderátor is félreértette.
Ezen kívül így kijavítva már NEM tükrözi azt, amiért leírtam, és ráadásul nem is igaz!
Ez írtam pontosan:
'Az ateisták általában abban is különböznek a buta hívőktől, hogy tudnak maguknak normális célt találni, ebben az életben.'
Ezzel NEM arra gondoltam, hogy minden hívő buta lenne!
Még arra se, hogy akár a többség buta lenne.
Egyszerűen azt értem alatta, hogy egy buta hívőnek az egyetlen komoly életcélja az lehet, hogy szolgáljon az istenének. Ezen kívül más értelmes célja nincs - mint ahogy a kérdező is gyanús erre.
Hacsak nem szándékosan tetteti magát butának a térítés érdekében (eredetileg más kategóriába írta ki a kérdést).
Az értelmes hívők, akik vannak, sokan - természetesen találnak maguknak normális életcélt. Ebben az életben, nem a túlvilágon.
Értelmes hívő elfogadja a túlvilágot, de nem az az egyetlen célja.
És az értelmes embernek - mindegy, hogy hívő-e, vagy sem - NEM szalad el úgy az élete, ahogy a kérdező írja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!