Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Fiúk a nőkkel és a lányokkal...

Fiúk a nőkkel és a lányokkal való beszélgetést nem érzitek egy oldalúnak?

Figyelt kérdés

Velem sajnos ez gyakran előfordul ami elszomorít kicsit mert ha én nem kezdeményezek akkor nagy esély van arra hogy soha nem fog rám írni senki.

Csak már unalmasnak tartom ha a lányt kérem hozzon fel témát mindig azt írják nincs ötletem. Ti nem unjátok már ezt a szöveget?

2021. jan. 16. 20:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
91%
Én gond nélkül tudok beszélgetni lányokkal. Valószínűleg kifogtad az értelmi szintben alul lévőket.
2021. jan. 16. 20:28
 2/13 A kérdező kommentje:
Jó neked
2021. jan. 16. 20:34
 3/13 anonim ***** válasza:
92%

Bocsi, én nem teljesen értem a problémát.

Ahogy írogattok a lánnyal, egyszer csak elfogy amiről beszéltek, és rakerdzeel miről beszéljetek?

2021. jan. 16. 20:35
 4/13 A kérdező kommentje:
A lényeg az hogy kicsit hiányolom hogy ők ritkán tesznek fel saját kérdést vagy témát
2021. jan. 16. 20:38
 5/13 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem a Kérdező arra gondol, mikor elkezd itt beszélgetni egy lánnyal, viszont ő csak 1-2 szavas válaszokkal reagál mindenre, és sosem kérdez vissza semmiről, így pedig baromi nehéz fenntartani hosszútávon egy beszélgetést.

Én is gyűlölöm az ilyet.

2021. jan. 16. 20:38
 6/13 A kérdező kommentje:
Lehet a kérdez felelek játék bevál máskülönben nekem kell témát találni ha még tovább akarok beszélgetni
2021. jan. 16. 20:43
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Olyan lányokról van szó akiket már ismersz vagy csak random ráírsz valakire messengeren/itt/ vagy ő matchelt veled? Amennyiben az utóbbi, akkor ezt megtudom erősíteni, én is ezt tapasztalom, pedig élőben simán eltudok beszélgetni lányokkal.
2021. jan. 16. 20:43
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert ugyanúgy állok hozzájuk, mint akármelyik haveromhoz. Egy emberrel meg csak tudok már beszélgetni.
2021. jan. 16. 20:45
 9/13 A kérdező kommentje:
Messengeren való beszélgetést hoztam fel példának most a kérdésben hát nem ismerjük egymást személyesen minddel se évek óta de egy laza haveri szinten elvagyunk csak kicsit hiányolom ritkán van vissza kérdezés beszélgetésekor
2021. jan. 16. 20:47
 10/13 A kérdező kommentje:
De majd javítók rajta
2021. jan. 16. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!