Mit jelent az alábbi Biblia vers?
Figyelt kérdés
1Korintus.15:24."Azután a végén átadja a királyságot Istenének és Atyjának, miután megsemmisített minden kormányzatot és minden hatalmat és erőt.
28"Miután pedig Isten mindent alávetett neki,maga a Fiú is aláveti magát annak, aki neki mindent alávetett, hogy Isten legyen minden mindenkinek"
#Isten #Aláveti
2021. febr. 8. 10:04
11/14 anonim válasza:
7# Amit bemásoltam, azt egy jehova tanúja írta, akivel te is kapcsolatban állsz, KZitus. Őt hazudtolod meg, nem engem.
12/14 A kérdező kommentje:
Én nem állítok fel szabályt senki véleménye szerint, sem vitát mert konkrét véleményt meg nem kaptam és nem azért kérdeztem,hogy konkrét feleletet tudjak adni.
Azért szeretném tudni,hogy Zitus milyen kérdés alatt adta a választ és hányas számú a felelet.
2021. febr. 8. 21:04
13/14 anonim válasza:
14/14 A kérdező kommentje:
13.Köszönöm a linket.
A kérdések alatt az igék nem ugyanazok ami nem jelenti,hogy nem jók,a feleletek néhol ütköznek,ezert várók válaszokat.
2021. febr. 9. 08:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!