Keresztények! Ha tényleg kiderülne, hogy vannak értelmes idegen lények az űrben (és biztosan azok lennének nem démonok akik félre akarnak vezetni), attól meginogna a hitetek? Netán ateistává válnátok ettől?
A kereszténység halála az a momentum volt, amikor kiderült, hogy nem a Nap kerinng a Föld körül, hanem fordítva. Amikor ez bizonyítást nyert, a kereszténység megszűnt létezni, és azóta senki sem hisz Isten létezésében, mert mindez teljesen értelmetlenné tette a hitet. Azóta csak ateizmus létezik a Földön és a szent tudomány.
Ja... bocs, mégsem ez történt.
elgondolkoztam, vajon ezen mit változtatna néhány űrlényecske?
"Megkérdeztetvén pedig a farizeusoktól, mikor jő el az Isten országa, felele nékik és monda: Az Isten országa nem szemmel láthatólag jő el. Sem azt nem mondják: Ímé itt, vagy: Ímé amott van; mert ímé az Isten országa ti bennetek van." Lk17,20-21
Nem értem miért rombolná a hitet, ha nem egyedül vagyunk a világon.
Vannak mások is?
Több lehetőség.
Ha értelmesek komunikálnak, tehát megtanulható a nyelvük.
Én is elbeszélgetnék velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!