Tekernétek cigit kis kék bibliából?
Hallottam egy történetet valami rablóról, aki ezt csinálta. Valahogy hozzá került egy Biblia, talán rablás közben, és a papírjait dohányzásra használta. De előtte mindig elolvasta az adott lapot, amit használt. Saját bevallása szerint efüstölte Mátét, Márkot, Lukácsot. De mikor János evangéliumánál járt, talán a 8. fejezetnél, azt mondta, nem bírta tovább: feladta magát a rendőrségen. És végül is, hívő ember lett, a börtönben, meg talán azután is hirdette a hitet.
Ezt akkor hallottam, amikor még egy gyülekezetbe jártam. Talán egy lelkész mondta.
Emlekeket ebresztettel. Orzok egy kis bibiat, par lapja hianyzik. Csaladi orokseg. Unitarius nagyapam orosz fogsagbol hozta haza,egy gumi nelkuli biciklin erkezett,hatara kotve egy szamovarral. Rongyos kabatja zsebeben pedig a biblia. Meg par hetet elt, tele furdalassal, mert par lapot a bibliabol kenyerre cserelt.
Nezz meg egy nagyon szep magyar filmet, Orok tel a cime.
Két okból sem jutna ilyen az eszembe.
Az első válaszoló említette, hogy egy keresztény életet élő nem dohányzik.
A másik, hogy az Életadónktól kapott használati utasítás van benne, ami életet jelent, nem szeretném eltékozolni, hanem megőrzőm.
Ha egy kedves barátodtól, vagy szüleidtől kapsz értékes levelet, tanácsokat, bizonyára értékeled annyira, hogy vigyázol rá, és gyakran elolvasod.
"Hallottam egy történetet valami rablóról, aki ezt csinálta."
- Jaja... valahol hallottad valakiről aki talán csinált valamit. Annyira hiteles.
"Emlekeket ebresztettel. Orzok egy kis bibiat, par lapja hianyzik. Csaladi orokseg. Unitarius nagyapam orosz fogsagbol hozta haza,egy gumi nelkuli biciklin erkezett,"
- legalább ne hazudj ekkorákat. Eleve a zárva voltak a hátárok másrészt egy gumi nélküli biciklin még a mai útviszonyok között sem lehet néhány km-nél többet tekerni.
"A másik, hogy az Életadónktól kapott használati utasítás van benne, ami életet jelent, nem szeretném eltékozolni, hanem megőrzőm."
- gondolom akkor nem eszel cukrot, nem iszol üdítőt, nem eszel chipset és egyébként sem fogyasztasz semmit amiben tartósítószer van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!